Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5+1 καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου

Οι 5+1 καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή Έξι ταινίες επιλέξαμε για το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου. ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ THE REBOUND – STAR 23:15 Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2009 Σκηνοθεσία: Μπαρτ Φρόιντλιχ Πρωταγωνιστές: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζάστιν Μπάρθα, Τζον Σνάιντερ Διάρκεια: 87′ Μέσα από το story της διαφαίνεται πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις στη ζωή μας. Όσο […]

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Έξι ταινίες επιλέξαμε για το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

THE REBOUND – STAR 23:15
Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2009
Σκηνοθεσία: Μπαρτ Φρόιντλιχ
Πρωταγωνιστές: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζάστιν Μπάρθα, Τζον Σνάιντερ
Διάρκεια: 87′


Μέσα από το story της διαφαίνεται πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις στη ζωή μας. Όσο κι αν έχουμε πληγωθεί, όσο δυσδιάκριτη και αν είναι η ελπίδα μετά από έναν χωρισμό, πάντα υπάρχει κάτι που μας περιμένει…αρκεί να αφεθούμε.

Η Σάντι (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) είναι μια όμορφη, σέξι μητέρα δύο παιδιών που μόλις έκλεισε τα 40. Όταν μια μέρα ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της την απατά, μετακομίζει με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη για να βρει δουλειά και να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί, συναντά τον Άραμ Φίνκελσταϊν (Τζάστιν Μπάρθα), ένα ρομαντικό 24χρονο αγόρι που δουλεύει στην καφετέρια κάτω από το σπίτι της και προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό του. Όταν η Σάντι βρίσκει δουλειά, προτείνει στον Άραμ να της κρατάει τα παιδιά τις ώρες που θα λείπει κι εκείνος σταδιακά γίνεται σαν μέλος της οικογένειας. Κι ενώ υπάρχουν δεκάδες λόγοι που θα μπορούσαν να τους κρατήσουν μακριά, τελικά ερωτεύονται. Οι φίλοι και οι συγγενείς τους αντιδρούν, και τότε θα πρέπει να αποφασίσουν αν αυτό που βρήκαν ο ένας στον άλλο είναι κάτι παροδικό ή αν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

  • Μετά το τέλος των γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη, ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής Τζάστιν Μπάρθα με επτά ακόμα μέλη της παραγωγής συνέχισαν την κινηματογράφηση για 12 μέρες σε διάφορα σημεία του κόσμου. Πλάνα από το Χονγκ Κονγκ, το Μουμπάι, την Κένυα, το Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη χρησιμοποιήθηκαν για να συνθέσουν την τελευταία σκηνή του έργου, που περιγράφει πέντε χρόνια από τη ζωή του ήρωα Άραμ. «Η σκηνή δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο» εξηγεί ο σκηνοθέτης, «θεωρήσαμε όμως ότι έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε για να ολοκληρωθεί συναισθηματικά το έργο».

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ – ΕΡΤ1 16:00
(Winchester ’73)
Γουέστερν του 1950
Σκηνοθέτης: Άντονι Μαν
Παίζουν: Τζέισον Ρόμπαρντς, Τζέιμς Στιούαρτ, Σέλεϊ Γουίντερς, Νταν Ντούρια, Στίβεν Μακ Νάλι
Διάρκεια: 89′


Ο Λιν ΜακΆνταμ κερδίζει σε διαγωνισμό μια καραμπίνα Γουίντσεστερ, η οποία αυτόματα κλέβεται από τον Χένρι Μπράουν, τον δεύτερο του διαγωνισμού. Η καραμπίνα αλλάζει χέρια συνεχώς, αλλά πάντα ο Λιν είναι ξοπίσω της.

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΕΡΤ1 22:10
(Happy Thank you more please)
Αμερικανική κομεντί του 2010
Σκηνοθέτης: Τζος Ράντνορ
Παίζουν: Μαλίν Άκερμαν, Μάικλ Αλγκιέρι, Τζέικομπ Έιπελμαν, Κέιτ Μάρα, Ζόι Καζάν, Μπραμ Μπάροου, Ντάνα Μπαρόν
Διάρκεια: 95′

Ενώ ο Σαμ, ένας αιώνιος εργένης, κατευθύνεται προς ένα σπουδαίο επαγγελματικό ραντεβού βρίσκει τον Ρασίντ, ένα μικρό αγόρι που έχει χαθεί στο μετρό. Όταν ο Ρασίντ αρνείται να πάει στην αστυνομία ο Σαμ του υπόσχεται ότι θα τον κρατήσει κοντά του για λίγες μέρες. Έτσι ζουν μαζί για λίγο καιρό και ο Ρασίντ γνωρίζει τους φίλους του Σαμ: την Άννυ που βγαίνει πάντα με τους λάθος άντρες, την Μαίρη και τον Τσάρλι που η σχέση τους κλονίζεται όταν ο Τσάρλι αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles και την Μισισίπι μια κοπέλα που κατορθώνει να πείσει τον Σαμ να δεσμευτεί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ – ΑΝΤ1 14:00
(Top Secret!)
Αμερικανική Κωμωδία του 1984
Σκηνοθέτες: Τζιμ Έιμπραμς, Ντέιβιντ και Τζέρι Ζάλκερ
Παίζουν: Ομάρ Σαρίφ, Βαλ Κίλμερ, Λούσι Γκάτεριτζ
Διάρκεια: 90′
Προκειμένου να καλύψουν μια επιχείρηση που έχει στόχο τα υποβρύχια του ΝΑΤΟ, οι Ανατολικογερμανοί οργανώνουν φεστιβάλ μουσικής στο Βερολίνο. Καθώς ο… Μπερνστάιν κωλύεται, οι Αμερικανοί στέλνουν έναν ροκ σταρ που θα έλθει σε σύγκρουση με το καθεστώς και θα εμπλακεί με πράκτορες και αντιστασιακούς.

Η ΚΛΕΦΤΡΑ – ΕΡΤ1 16:00
(Gabit)
Αμερικανική κομεντί του 1966
Σκηνοθέτης: Ρόναλντ Νιμ
Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Χέρμπερτ Λομ, Τζον Άμποτ
Διάρκεια: 109′

Ο Χάρι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους διαρρήκτες όλων των εποχών. Ο νέος του στόχος είναι ένα αγαλματίδιο ανεκτίμητης αξίας, το οποίο φυλάσσεται στο σπίτι του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Για να καταφέρει να το κλέψει, θα στρατολογήσει μια ευρωασιάτισσα χορεύτρια, την Σούζι Τσανγκ, για να τον βοηθήσει. Όμως, τίποτε δεν θα πάει όπως το είχε σχεδιάσει αρχικά.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ – MEGA 14:50
(Fools rush in)
Αισθηματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 1997
Σκηνοθεσία: Άντι Τέναντ
Παίζουν: Μάθιου Πέρι, Σάλμα Χάγιεκ, Κάρλος Γκομέζ
Διάρκεια: 105′
Διασκεδαστική και ρομαντική ιστορία των μοιραίων εραστών που παίζουν με την τύχη τους στο πιο παλιό παιχνίδι του κόσμου: αυτό της αγάπης! Στην ιστορία μας υπάρχει ένας γιάπης από την Νέα Υόρκη και μια Αμερικανο-Μεξικάνα.


Δείτε τι παίζει τώρα και όλες τις ταινίες της ημέρας


entertainment.in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024