Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Wedding Singers: «Το τέλος της αθωότητας έχει έρθει»

Wedding Singers: «Το τέλος της αθωότητας έχει έρθει»

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Οι Wedding Singers είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, αλλά με δικά τους λόγια είναι «δυο ξαδέρφια από τα Κύθηρα και τέσσερις ακόμα φίλοι, που τους άρεσε να χορεύουν στα εφηβικά τους πάρτι, και ήθελαν να το ξανακάνουν και ενήλικες». Η μουσική τους κινείται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, […]

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Οι Wedding Singers είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, αλλά με δικά τους λόγια είναι «δυο ξαδέρφια από τα Κύθηρα και τέσσερις ακόμα φίλοι, που τους άρεσε να χορεύουν στα εφηβικά τους πάρτι, και ήθελαν να το ξανακάνουν και ενήλικες». Η μουσική τους κινείται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, electro και λατρεύουν τους Daft Punk και τους Prodigy, κάτι που φαίνεται και στα ξεσηκωτικά, live party τους, όπως αυτό που σκοπεύουν να παρουσιάσουν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Ποιοι είναι οι Wedding Singers και πώς προσδιορίζουν τον εαυτό τους και τον ήχο τους;
-«Οι Wedding Singers, είναι δυο ξαδέρφια από τα Κύθηρα και τέσσερις ακόμα φίλοι, που τους άρεσε να χορεύουν στα εφηβικά τους πάρτι, και ήθελαν να το ξανακάνουν και ενήλικες. Λατρεύουν τους Daft Punk και τους Prodigy, και θέλουν όταν μεγαλώσουν να τους μοιάσουν. Οι Daft Punk και οι Prodigy, δηλαδή, να μοιάσουν στους Wedding Singers, όταν μεγαλώσουν οι Wedding Singers».

Το όνομα της μπάντας πώς προέκυψε;
-«Το όνομα της μπάντας, προέκυψε από την ανάγκη να παίζουμε σε γάμους. Ήταν κάτι σαν φετίχ των μελών της μπάντας. Θέλαμε πάντα να παίξουμε σε γάμους, που θα γίνονται crowd surfing, wall of death και γενικά αίσχη. Αλλά, στην πραγματικότητα, η ταινία The Wedding Singer, και τα καταπληκτικά κοστούμια της, μας βάφτισε».

Οι Wedding Singers είναι παντός… καιρού;

Οι Wedding Singers, αληθεύει, πως έχουν παίξει με όλα τα μποφόρ, σε τρεμάμενα stages, με βροχή, στους -8 πέρυσι το χειμώνα σε πλατεία στη Δράμα, ντάλα μεσημέρι Αύγουστο στην Αίγινα, οπότε κυριολεκτικά είναι παντός καιρού. Μεταφορικά, είναι το βάλσαμο, οπότε ισχύει και σε αυτή την περίπτωση».

Ποιο είναι το πιο «ασυνήθιστο» μέρος που έχετε παίξει ζωντανά;

-«Μια εικόνα λένε είναι χίλιες λέξεις. Παρόλα αυτά, με λίγες λέξεις θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την εικόνα. Παίζουμε σε ένα καταχθόνιο μπαρ στην Κυψέλη, όπου τη στιγμή που πέφτουν οι πρώτες νότες από το No Good, των Prodigy, πέφτουν ταυτόχρονα δολάρια στο μπαρ, λουσμένα με αλκοόλ και πολλές που δεν τις λες ψιλές, έξω ακριβώς από το μαγαζί μεταξύ 10 θαμώνων του μπαρ».

Υπάρχει ένας αστικός μύθος για εσάς και τους Black Eyed Peas. Θα μας τον αναφέρετε και θα μας πείτε τι πραγματικά ισχύει;
-«Νομίζουμε, πως σε αυτό θα έπρεπε να απαντήσουν οι Black Eyed Peas, για να μη χαλάσουμε τη μαγεία».

Ποια ήταν η πιο σπουδαία στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία σας;
-«Η πιο σπουδαία στιγμή, ήταν όταν αποφάσισε η μπάντα να παίξει παρέα, και όταν μετά το Live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα καταστρώσει τα σχέδιά της για το χειμώνα, που είναι μεγαλόπνοα, κατά πως φαίνεται».

Τι λείπει περισσότερο σε εσάς στη σημερινή εποχή που ζούμε και τι στο κοινό, κατά τη γνώμη σας;
-«Η έκφραση και η παιδεία, νομίζουμε. Η έκφραση, χωρίς απαραίτητα αυτή να σχετίζεται με οργή, τσαντίλα και βία. Και η παιδεία, για να μην καταλήγει η έκφραση σε βία, είτε αυτή είναι λεκτική είτε αυτή είναι σωματική. Το τέλος της αθωότητας έχει έρθει, από όσο μπορούμε να καταλάβουμε και ο καθένας πρέπει να πάρει τη θέση του και να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ποιος είναι ο στόχος των Wedding Singers και ποια τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;
-«Ο στόχος των Wedding Singers, είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο χειμώνα το πρώτο τους single, και να αναγεννηθούν μέσα από τις εμφανίσεις τους το χειμώνα».

Info
Ώρα έναρξης στις 21.00
Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024