Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παντελίδης: «Κρατάμε την αντίδραση»

Παντελίδης: «Κρατάμε την αντίδραση»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης από τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Απόλλωνα με 2-1 σε παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου και ο προπονητής των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του Αστέρα, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

«Σίγουρα δεν μπορώ να έχω παράπονο, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Έχω παράπονο από το ότι όταν φτάναμε έξω από την περιοχή, μπερδευόμασταν. Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία, ότι οι παίκτες της μεσοεπιθετικής μας τετράδας δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί» τόνισε αρχικά ο Παντελίδης και πρόσθεσε. «Έπαιζε κι ο αντίπαλος με τρία στόπερ και δύο ακραία μπακ, δηλαδή πέντε στην άμυνα και αυτό μας δυσκόλεψε παραπάνω.

Από εκεί και πέρα για τα θετικά και τα αρνητικά που κρατάει από το παιχνίδι σημείωσε: «κρατάμε το γκολ που πετύχαμε για το 1-0 και την αντίδραση που βγάλαμε μετά την ισοφάριση, ώστε να ξαναβάλουμε γκολ. Σίγουρα αρνητικό ήταν ότι δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση».

Τριανταφυλλόπουλος: «Να νικάμε εύκολα ή δύσκολα»
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε από την πλευρά του για τη νίκη της ομάδας του. «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε εύκολα ή δύσκολα. Καλύτερα εύκολα, όπως στο προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα. Ήμαστε υπομονετικοί και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους, δεν θέλω να βάλουμε ταβάνι στην ομάδα. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024