Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αγνοούνται Δανοί που προσπάθησαν να διασωθούν με βάρκα

Αγνοούνται Δανοί που προσπάθησαν να διασωθούν με βάρκα

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ακτοφυλακής μετά την πληροφορία που αναφέρει πως 10 τουρίστες μέσα στον πανικό τους, στην προσπάθεια τους να σωθούν από τη φωτιά επιβιβάστηκαν σε βάρκα στο Μάτι Αττικής στη Νέα Μάκρη για να σωθούν από τη φωτιά που τους πλησίαζε επικίνδυνα

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ακτοφυλακής μετά την πληροφορία που αναφέρει πως 10 δανοί τουρίστες μέσα στον πανικό τους, στην προσπάθεια τους να σωθούν από τη φωτιά επιβιβάστηκαν σε βάρκα στο Μάτι Αττικής για να σωθούν από τη φωτιά που τους πλησίαζε επικίνδυνα και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε εξ αυτών εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό.

Νωρίτερα, το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε ότι ένα ναυαγοσωστικό και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού επιχειρούν για τον εντοπισμό λέμβου με 10 αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Ραφήνας.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό πρόκειται για τουρίστες, οι οποίοι κάποια στιγμή πήραν τηλέφωνο φίλο τους στην Δανία και του είπαν πως έχει εκδηλωθεί μεγάλη πυρκαγιά και εκείνοι βρίσκονται σε βάρκα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των αλιέων της Νέας Μάκρης, Γιάννης Αθηναίος, είπε πως «άνθρωποι μεγάλη σε ηλικία και παιδάκια πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν».

«Ο κόσμος είχε κατέβει στην παραλία να σωθεί και δεν έχει δρόμο διαφυγής. Ο κόσμος έχει μαζευτεί στην παραλία και πηδούν στη θάλασσα για να τους μαζέψουμε και να τους μεταφέρουμε στο λιμάνι της Ραφήνας. Έχουν βγει τέσσερα αλιευτικά, παρόλο που είχαμε ανέμους 8-9 μποφόρ. Δεν έχουμε ορατότητα, έχουμε μπει στο σύννεφο καπνού. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στην παραλία για να μαζέψουμε τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Αθηναίος.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024