Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι αγαπά τα παιδιά

Για τις 25 Ιουλίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη της 55χρόνης γυναίκας που κατηγορείται ότι τραυμάτιζε μωρά σε εμπορικά κέντρα των Νοτίων Προαστίων.

Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση Πολιτικής Αγωγής τρεις μητέρες μικρών παιδιών που δέχθηκαν επίθεση, ενώ έγινε δεκτό αίτημα που υπέβαλαν ώστε να διενεργηθούν στην 55χρονη συμπληρωματικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Η γυναίκα, όπως ενημέρωσε το δικαστήριο αστυνομικός, βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο ΨΝ Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει νοσηλευόμενη στο ίδρυμα 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν και να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της. Η 55χρονη κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, κατηγορίες που αρνείται.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο προσθέτοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024