Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην ΑΕΚ ο Γιαννόπουλος, τον αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο

Στην ΑΕΚ ο Γιαννόπουλος, τον αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο

Επίσημη ανακοίνωση-ευχαριστία

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Γιαννόπουλος, τον οποίο αποχαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωσή του το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Κρήτης ευχαρίστησε τον παίκτη για την 3ετή προσφορά του, ενώ αποκάλυψε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πριν ακόμα το κάνει η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναν φίλο, ηγέτη και πιστό «στρατιώτη» αποχαιρετάει σήμερα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να κλείνει προσωρινά τον κύκλο του στην ομάδα μας.

Ο «Ρεθυμνιώτης» καλαθοσφαιριστής θα κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα, «μετακομίζοντας» στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (Basketball Champions League) και Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και να κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις.

Η ομάδα μας αποτέλεσε για μία ακόμη φορά το «σκαλοπάτι» και όχι το εμπόδιο για τον δρόμο προς την κορυφή και την αναγνώριση, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να «εξαργυρώνει» τις εκπληκτικές εμφανίσεις του την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (2015-2018). Αναμφίβολα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του αυτά τα 3 χρόνια συνεργασίας, με την πόρτα της ομάδας μας να παραμένει ανοικτή για το μέλλον. Δε λέμε «αντίο»… αλλά «εις το επανιδείν»!

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024