Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι παίκτες που θέλουν οι προπονητές

Οι παίκτες που θέλουν οι προπονητές

Τι έκανε εντύπωση από τον Γκερέρο στον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Μιγκέλ Γκερέρο, ανακοινώνοντας κι επίσημα την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού. Αυτό λοιπόν που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η παρουσίαση δύο στοιχείων του 28χρονου σέντερ φορ, που έκαναν πολύ καλή εντύπωση στον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρώτο έχει να κάνει με την δυνατότητα του Γκερέρο να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και σαν δεύτερος «κυνηγός» κι αυτό είναι κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη απόφαση των πειραιωτών να προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη.

Το δεύτερο στοιχείο αφορά την μαχητικότητα του Γκερέρο. Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλά τρεξίματα, που θα πιέσει ψηλά τους αντίπαλους στόπερ, έναν επιθετικό που θα κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει για τον συμπαίκτη του.

Τα δύο στοιχεία που προαναφέραμε είναι πολύ σημαντικά και έκαναν τον Πέδρο Μαρτίνς να πει αμέσως το ναι, όταν είδε τον Γκερέρο. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως όλοι οι προπονητές θέλουν επιθετικούς που να μπορούν να παίξουν σε δυο θέσεις στην εντεκάδα. Και ο Γκερέρο είναι παίκτης που έχει τις ικανότητες ν’ αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε πολλά dvd του Ισπανού επιθετικού και επισήμανε στους συνεργάτες του πως του έκανε πολύ καλή εντύπωση, η νοοτροπία που έχει στο παιχνίδι του Ισπανός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θεωρεί πολύ σημαντική την συνεισφορά των επιθετικών και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και το στυλ του Γκερέρο ταιριάζει απόλυτα στα αγωνιστικά πλάνα του 48χρονου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Ο Ισπανός επιθετικός ανήκει στην κατηγορία των παικτών που όλοι οι προπονητές θέλουν στις ομάδες τους, γιατί είναι σε θέση να προσφέρει πολλά, δουλεύοντας σκληρά για το σύνολο. Και αυτό είναι κάτι που θα το αναγνωρίσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, βλέποντας τον Ισπανό να παίζει με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024