Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είναι η γυναίκα Ιχθύς το απόλυτο θηλυκό;

Είναι η γυναίκα Ιχθύς το απόλυτο θηλυκό;

Σίγουρα προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα

Η γυναίκα ιχθύς είναι από τα πιο διασκεδαστικά ζώδια. Φιλόζωη και καλή φίλη είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τα μυστικά των άλλων. Τα μεγαλύτερα βέβαια είναι τα δικά της, τα οποία δεν τα μοιράζεται εύκολα. Έχει έξι αισθήσεις και μπορεί να μαντέψει σχεδόν πάντα τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι στη φύση της. Το ένστικτο και η διαίσθηση είναι η δεύτερη φύση της.

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητη όσον αφορά τον Έρωτα. Μπορεί να κλάψει αν ο καλύτερός της φίλος χωρίζει και ενθουσιάζεται ιδιαίτερα όταν οι φίλες της γνωρίζουν ένα νέο σύντροφο.

Θα εκπλαγείτε από το γεγονός πως είναι ντροπαλή επειδή είναι ερωτευμένη. Μπορεί να ξέρει να ξεχωρίζει τον κόσμο μέσα στο πλήθος αλλά στα δικά της ερωτικά ζητήματα φαίνεται… χαμένη!

Με κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα και βασικό στοιχείο το Νερό, τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι εύστροφα, με καλλιτεχνικές τάσει και μεγάλη φαντασία, γι’ αυτό και συχνά βλέπουμε πολλά Ψαράκια να ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Της αρέσει το shopping και προτιμά να βρίσκει η ίδια τα ρούχα της. Της αρέσει να ντύνετε γλυκά και όμορφα. Οι γυναίκες Ιχθύες τείνουν να είναι όμορφες και να έχουν ωραίο δέρμα. Τα χέρια και τα πόδια της είναι μικρά και απαλά. Οι γυναίκες Ιχθύες λατρεύουν να ψωνίζουν παπούτσια και αξεσουάρ. Μια Ιχθύς έχει σίγουρα πολλές τσάντες.

Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει πρέπει να είναι αποφασιστικός, ρομαντικός, δραστήριος και με δυνατή προσωπικότητα. Γοητεύεται από άνδρες με δυναμική εμφάνιση, που μιλάνε ποιητικά και πολλές φορές οι ερωτικοί της στόχοι είναι απαγορευμένοι από κάποια άποψη.

Είτε έχει άντρα στη ζωή της είτε όχι, ποτέ δεν προσπαθεί να εξουσιάσει κάποιον άντρα. Προτιμά την ελεύθερη βούληση και είναι διεκδικητική.  Πιστεύει πως οι άντρες χειρίζονται τα πράγματα καλύτερα, και εκείνη θα κάνει τον άντρα της να νιώσει έτσι. Έχει σεξαπίλ αλλά δεν είναι απειλητική. Έχει αυτοπεποίθηση και της αρέσει να κάνει τους ανθρώπους γύρω της χαρούμενους.

Διάσημες γυναίκες ιχθύες είναι η Εύα Μέντες, η Ελένη Φουρέιρα, η Ριάνα, η Βάνα Μπάρμπα και η εκρηκτική Σίντυ Κρόφορντ.

Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε στις υπόλοιπες γυναίκες. Ακόμα να πειστείτε;

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024