Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «νέο αίμα» της VW δημιουργεί δύο αιχμηρές εκδοχές του Golf

Το «νέο αίμα» της VW δημιουργεί δύο αιχμηρές εκδοχές του Golf

Με αφετηρία το φεστιβάλ του Worthersee, το best-seller της γερμανικής φίρμας αποκτά δύο ακόμα πρωτότυπες εκδοχές δια χειρός των μαθητευομένων των εργοστασίων της VW.

H VW δίνει από το φεστιβάλ του Worthersee παραδοσιακά βήμα στους νεότερους, δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες επίλεκτων μαθητευομένων των εργοστασίων της να παρουσιάσουν τις ιδέες τους αλλά και τις ικανότητες του επί το έργον «πειράζοντας» και αναδιαμορφώνοντας μοντέλα της φίρμας.

Για φέτος, οι μαθητευόμενοι των εργοστασίων του Wolfsburg και του Zwickau επέλεξαν το Golf, το οποίο αποκτά δύο ακόμα παραλλαγές χάρη στις δημιουργικές παρεμβάσεις τους.

Η πρώτη φέρει την ονομασία Golf GTI Next Level ανήκοντας στην σειρά σπορ μοντέλων που στο συγκεκριμένο φεστιβάλ έχουν την τιμητική τους, και, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς εστιάζει στις επιδόσεις.

Σύμφωνα με τις συστάσεις εφοδιάζεται με ένα τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα ισχύος 405 ίππων σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ενώ στα χαρακτηριστικά που δίνουν το στίγμα του προσανατολισμού της συγκαταλέγονται ένα αιχμηρότερο body kit με χαρακτηριστικούς χρωματισμούς και κυρίαρχα τα υπερτονισμένα αεροδυναμικά στοιχεία όπως το splitter μπροστά και ο διαχύτης στο πίσω τμήμα.

Αντιστοίχως πολεμική είναι και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του όπου κυριαρχούν οι χρωματισμοί του μαύρου γκρι και του κόκκινου σε συνδυασμό με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως τα εκτυπωμένα από 3D εκτυπωτή στοιχεία, μια εφαρμογή για τον έλεγχο της αναδιπλούμενης οθόνης LED στο πορτ μπαγκάζ και ο φωτισμός κάτω από το αμάξωμα.

Η ομάδα του εργοστασίου του Zwickau επέλεξε μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση δημιουργώντας την τετρακίνητη, διπλού καυσίμου έκδοση Golf Estate TGI Gmotion Αlltrack. Η έκδοση αξιοποιεί κινητήρα 1,5 λίτρου ο οποίος της εξασφαλίζει ισχύ 130 ίππων ενώ διαθέτει και ένα βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης για καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Την εικόνα συμπληρώνει το χαρακτηριστικό χρωματικό μοτίβο το οποίο προέρχεται από την παλέτα της Bentley και επεκτείνεται και στην μπαγκαζιέρα ενώ την εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες στο κυψελοειδές μοτίβο τόσο εκτός όσο και εντός καθώς και μια σειρά από εξοπλιστικά στοιχεία όπως το ηλεκτρικό και πτυσσόμενο πάτωμα του πορτ μπαγκάζ προς όφελος της πρακτικότητας.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024