Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολόκληρη η Νέα Υόρκη παίρνει τα χρώματα του οίκου Τίφανις

Ολόκληρη η Νέα Υόρκη παίρνει τα χρώματα του οίκου Τίφανις

Στην πόλη της Νέας Υόρκης,  σχεδόν, τίποτα δεν είναι γεγονός! Τι μπορεί άλλωστε να ταρακουνήσει την καθημερινότητα της πόλης με τις πιο πολλές πληροφορίες ανά τετράγωνο;  Αυτό λογικά σκέφτηκε και ο οίκος κοσμημάτων Τίφανις  και αποφάσισε να ταράξει λιγάκι την ροή της πόλης. Το επιθετικό τμήμα μάρκετινγκ του οίκου αποφάσισε να «χρωματίσει» όλες τις  αγαπημένες […]

Στην πόλη της Νέας Υόρκης,  σχεδόν, τίποτα δεν είναι γεγονός! Τι μπορεί άλλωστε να ταρακουνήσει την καθημερινότητα της πόλης με τις πιο πολλές πληροφορίες ανά τετράγωνο;  Αυτό λογικά σκέφτηκε και ο οίκος κοσμημάτων Τίφανις  και αποφάσισε να ταράξει λιγάκι την ροή της πόλης. Το επιθετικό τμήμα μάρκετινγκ του οίκου αποφάσισε να «χρωματίσει» όλες τις  αγαπημένες καθημερινές δραστηριότητες των Νεοϋορκέζων για τέσσερις μέρες ενόψει την καινούργιας συλλογής κοσμημάτων του οίκου με όνομα «Χάρτινα Λουλούδια». Το διάσημο και  πιο χαρακτηριστικό χρώμα στον τομέα του κοσμήματος , μιλάμε για αυτό το ιδιαίτερο τιρκουάζ  χρώμα που βρίσκεται σε όλες τις συσκευασίες του Τίφανις με το όνομα «αυγό του Ρόμπιν», υπόσχεται  πως θα βγάλει την  πόλη από το γκρίζο και θα δώσει χρώμα και λάμψη σαν ένα κόσμημα!

Συρμοί του μετρό, ταξί, κάρτες και εισιτήρια θα πάρουν μία νέα απόχρωση, κάτοικοι και πελάτες θα ζήσουν  για λίγα εικοσιτετράωρα σαν την Χόλι Γκολάιτλι , ρόλος που είχε παίξει η Όντρει Χέπμπορν στην ταινία Πρόγευμα στο Τίφανις. Μία ταινία που σύστησε τον οίκο σε ένα μεγαλύτερο κοινό και εκτόξευσε τις πωλήσεις του έκτοτε. Ο  διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος του οίκου, Ρίντ Κράκοβ , είπε στο περιοδικό  Vogue ότι η νέα κολεξιόν είναι  εμπνευσμένη από την αβίαστη ομορφιά και την γλυκιά αδιαφορία που είχε η ηρωίδα της ταινίας.

Ο οίκος θέλει να δώσει την τέλεια μίξη πολυτέλειας και καθημερινού στοιχείου στην νέα του συλλογή και γενικά κάνει ανανεωτικές κινήσεις  προκειμένου να «χτυπήσει» ένα νέο κοινό. Συλλογές προσβάσιμες , πιο οικονομικές, ένα νέο καφέ μέσα στο κεντρικό κατάστημα, αναγνωρίσιμα μοντέλα,  φρέσκιες καμπάνιες και έντονη κίνηση στα μέσα δικτύωσης μαρτυρούν το γεγονός του «εκσυγχρονισμού» του. Σε αυτό το πλαίσιο οι ατραξιόν για το λανσάρισμα της νέας συλλογής δεν θα έχει σταθερούς πελάτες και αστέρες του Χόλυγουντ αλλά επαγγελματίες  σκέιτερς και κουλ τύπους που θα κάνουν κόλπα με τα ποδήλατα τους! Η εικόνα της ‘Οντρει Χέπμπορν με την μακριά μαύρη τουαλέτα, τις πέρλες και τα κρουασάν έξω από την βιτρίνα το 2018 μάλλον είναι ντεμοντέ. Αγόρια και κορίτσια με αθλητικά παπούτσια και βίντατζ σατέν πουκάμισα είναι το νέο αίμα, που δεν κοιτάει απλά την βιτρίνα αλλά θα μπαίνει και μέσα στο κατάστημα. Άλλωστε αυτές τις μέρες δωρεάν κρουασάν και καφές θα μοιράζεται έξω από το κατάστημα με την ελπίδα ότι οι νέοι τρώνε ακόμα κρουασάν και ας μην φοράνε πέρλες.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα και την ιστοσελίδα του οίκου. Απαρτίζεται από κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια με κοινό στοιχείο την άνοιξη και τα λουλούδια. Οι τιμές είναι υψηλές αλλά όχι όπως πριν! Η συλλογή φαίνεται παραδοσιακή και πιστή στις αξίες του οίκου χωρίς μεγάλες εκπλήξεις . «Όλα συνοψίζονται στην  ιδέα, ότι η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι επίσημη». Έτσι η πολυτέλεια βγήκε στους δρόμους, μπήκε στο μετρό, πήρε το πατίνι της για να καταλήξει στο κεντρικό κατάστημα του οίκου Τίφανις  στην 5η λεωφόρο.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024