Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θρύλος έτοιμος για ευρωπαϊκή κούπα
Πηγή φωτογραφίας: Intime

Θρύλος έτοιμος για ευρωπαϊκή κούπα

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει ώστε όλες οι ομάδες του συλλόγου να λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Ολυμπιακός δίνει το παρών σε ευρωπαϊκούς τελικούς, διεκδικώντας τρόπαια

Οι επιτυχίες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχίζονται και δημιουργούν κλίμα ατελείωτης υπερηφάνειας για τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας. Την «σκυτάλη» παίρνει πλέον η ανδρική ομάδα πόλο των ερυθρόλευκων η οποία δείχνει ότι είναι σε θέση να κατακτήσει την φετινή σεζόν την κορυφή της Ευρώπης. Και τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου επιβεβαίωσαν με την σημερινή μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Μπρέσια (13-6) πως είναι αυτή την περίοδο η καλύτερη ομάδα της Γηραίας ηπείρου. Το σκορ άλλωστε της αναμέτρησης τα λέει όλα.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον όμιλο του. Ενδεχομένως αύριο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά για το final 8. Την πρόκριση την έχει τσεκάρει εδώ και καιρό και η κυριαρχία των πειραιωτών είναι αναμφισβήτητη. Όλοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της ομάδας του λιμανιού και είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού, ο τρόπος με τον οποίο κυριάρχησε στο παιχνίδι με την Μπρέσια.

Απέναντι στους πειραιώτες δεν βρέθηκε μια τυχαία ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα, πρόκειται για έναν σύλλογο που θεωρείται πρωτοκλασάτος στο ευρωπαϊκό πόλο. Κι όμως ο Ολυμπιακός μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από τους παίκτες του, καθώς οι ερυθρόλευκοι έκαναν το απόλυτο παιχνίδι. Κυριάρχησαν σε όλες τις μονομαχίες και με όπλο την άμυνα για σεμινάριο, έκαναν την Μπρέσια να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα και για ποιο λόγο η ομάδα του Πειραιά θεωρείται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια ομάδα χτισμένη με πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά μ’ έναν και μοναδικό στόχο. Την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Το όνομα του Ολυμπιακού διαφημίζει ξανά την χώρα μας σε κάθε γωνιά της Γηραιάς ηπείρου και στο μεγάλο λιμάνι έχουν έναν μόνο στόχο, να παίξουν σ’ έναν ακόμα τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Είναι η ομάδα που βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν οι ερυθρόλευκοι σε αυτούς τους ρυθμούς. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η αναγέννηση όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων έχει φροντίσει ώστε όλες οι ομάδες του συλλόγου να λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Ολυμπιακός δίνει το παρών σε ευρωπαϊκούς τελικούς, διεκδικώντας τρόπαια. Για να συμβεί βέβαια αυτό, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δαπάνησε πολλά εκατ. ευρώ γιατί είναι ξεκάθαρο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να βλέπει παντού πρώτο τον Ολυμπιακό.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024