Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπουτάρης: Η ΧΑ προωθεί «καθάρισμα» γειτονιών από εξαρτημένα άτομα

Μπουτάρης: Η ΧΑ προωθεί «καθάρισμα» γειτονιών από εξαρτημένα άτομα

Καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, λίγο πριν τα εγκαίνια του κτιρίου του ΚΕΘΕΑ επί της οδού Πίνδου 4 στα Λαδάδικα. Ο κ.Μπουτάρης είπε ότι «η Χρυσή Αυγή έκανε πρόταση σε κατοίκους του κέντρου της πόλης να "καθαρίζουν" τις γειτονιές από εξαρτημένα άτομα». «Το να αποβάλλουμε τα εξαρτημένα άτομα ή αυτά που προσπαθούν (να απεξαρτηθούν) είναι κυριολεκτικά κολάσιμο» υπογράμμισε.

Καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, λίγο πριν τα εγκαίνια του κτιρίου του ΚΕΘΕΑ επί της οδού Πίνδου 4 στα Λαδάδικα.

Ο κ.Μπουτάρης είπε ότι «η Χρυσή Αυγή έκανε πρόταση σε κατοίκους του κέντρου της πόλης να «καθαρίζουν» τις γειτονιές από εξαρτημένα άτομα».

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «πρέπει να έχουμε το νου μας και να προειδοποιήσουμε όλους τους κατοίκους».

«Το να αποβάλλουμε τα εξαρτημένα άτομα ή αυτά που προσπαθούν (να απεξαρτηθούν) είναι κυριολεκτικά κολάσιμο» υπογράμμισε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε ότι «τα εξαρτημένα άτομα δεν είναι απόβλητα» και επανέλαβε ότι προτεραιότητα του δήμου είναι η φροντίδα των ατόμων που έχουν ειδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ θα στεγαστούν νέα προγράμματα και υπηρεσίες του οργανισμού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εξάρτησης την περίοδο της κρίσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024