Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Αναμενόμενος… πνιγμός του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Τον... πνιγμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στο βελιγράδι, όπου συνετρίβη 7-1 από την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου της Ευρωλίγκα. Η βαριά ήττα, ωστόσο, δείχνει φυσιολογική για την ομάδα του Πειραιά που μέχρι τις παραμονές του αγώνα δεν είχε αποφασίσει εάν θα κατέβει να παίξει εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων που έχει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Τον… πνιγμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στο βελιγράδι, όπου συνετρίβη 7-1 από την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου της Ευρωλίγκα. Η βαριά ήττα, ωστόσο, δείχνει φυσιολογική για την ομάδα του Πειραιά που μέχρι τις παραμονές του αγώνα δεν είχε αποφασίσει εάν θα κατέβει να παίξει εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων που έχει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου, ο οποίος, μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Αφρουδάκη, είχε μόλις επτά παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα, υπέκυψε στην πληθώρα εναλλακτικών λύσεων της σερβικής ομάδας και γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο τραυματισμός του Αφρουδάκη είχε ως αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Πάτερος να μην έχει ούτε έναν παίκτη στον πάγκο, προκειμένου να ξεκουράσει τους επτά που θα βρίσκονταν στο νερό. Έτσι, ήταν εύκολο για την Παρτιζάν να επιβάλει τον ρυθμό της και, εκμεταλλευόμενη την κόπωση των «ερυθρολεύκων» κατά την εξέλιξη του αγώνα, να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 2-0, 2-0.

Τα γκολ:

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Άλεξιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 1, Ράντοβιτς 1, Μίτροβιτς 1, Βουγιασίνοβιτς 1, Μάντιτς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλάνης 1.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024