Ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία, ωστόσο όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στον CR7 πριν τη σέντρα.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου, όλοι οι φωτογράφοι είχαν μαζευτεί μπροστά από τον πάγκο των Ιβήρων ενώ μόλις η κάμερα εστίασε στον Ρονάλντο, επικράτησε πανικός στο γήπεδο.
Δείτε το βίντεο:
WHAT A PHOTO! ?
Cristiano Ronaldo might not be playing, but he is still the centre of everything ?? pic.twitter.com/QkVLDjv5TG
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πολύ δύσκολο Game 2 απέναντι στη Μονακό - Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τους τραυματίες.