
MasterChef: Δοκιμασία με υψηλές απαιτήσεις στο αποψινό επεισόδιο
Η «Εβδομάδα του αμπελιού» φέρνει πολλές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.
Ξεχωριστό θα είναι το αποψινό (13/4) επεισόδιο του MasterChef.
Οι παίκτες θα βρεθούν σε ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της χώρας και θα κληθούν να ετοιμάσουν πέντε πιάτα, που θα συνδυάζονται με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.
Καλεσμένος σε αυτή τη δοκιμασία για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ο wine expert της ομάδας του Warehouse, Γιώργος Κανόπουλος.
Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας.
Την ίδια ώρα, οι αρχηγοί μαζί με ένα μέλος της ομάδας, που θα επιλέξουν, θα είναι οι μόνοι που θα μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά, που θα συνοδεύουν το κάθε πιάτο γι΄αυτό πρέπει να μεταφέρουν σωστά τις πληροφορίες στην υπόλοιπη ομάδα.
Ποια ομάδα θα τα καταφέρει και θα φτάσει στη νίκη;
Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
- Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης συντρόφου του
- Ολυμπιακός: Με βασική μορφή τον Γιώργο Μπαρτζώκα η μπλούζα του Σάσα Βεζένκοφ (pic)
- Εκλογές στην Κύπρο: Ευχήθηκε στον Στεφάνου του ΑΚΕΛ ο Φάμελλος μετά την ανακοίνωση των exit polls
- Ο Νίκολας Κέιτζ αποκαλύπτει αν προτιμά να υποδύεται ήρωες ή αντιήρωες
- Μέση Ανατολή: Σε τι συμφώνησαν Τραμπ – Νετανιάχου πριν την τελική συμφωνία με το Ιράν
- «Ερυθρόλευκος» ο Κηφισός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού


