Η μεγαλύτερη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ Μπάρκουλη, μίλησε για τον αδερφό της Αντρέα, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Είναι μικρό παιδί» είπε η Βίκυ Μπάρκουλη στο Πρωινό.

«Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, θα είναι όλα καλά. Είναι επηρεασμένο από τις καταστάσεις. Καμιά φορά οι γονείς επηρεάζουν πολύ άσχημα τα παιδιά και πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει. Ίσως να θέλει να προστατέψει τη μητέρα του» συμπλήρωσε η Βίκυ Μπάρκουλη.

«Εγώ τον αδερφό μου τον πήρα τηλέφωνο πριν δυο μήνες, γιατί υπήρξαν κάποια πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ο πατέρας μου ήθελε να μεταφερθούν αμέσως στον Νικόλα και στη μητέρα του Νικόλα. Νομικά όμως έπαιρνα και εγώ και ο αδερφός μου ο Ανδρέας ο οποίος είναι στο εξωτερικό.

Επειδή ο Νικόλας τότε ήταν 15 χρονών, αποφάσισα τότε και σκέφτηκα ως πιο ώριμη ότι μετά από χρόνια ο Νικόλας θα μπορούσε να πάρει αυτά τα χρήματα, τα οποία νομικά τα διεκδικούσα εγώ, γιατί θα τα χρειαστεί πιο πολύ για το μέλλον του από ότι τα χρειαζόμουν εγώ και μου είπε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφούλα”» κατέληξε η Βίκυ Μπάρκουλη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr