Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για τους ηθοποιούς δεν θέλουν να εμβολιαστούν, για τον Γιάννη Αϊβάζη που νοσεί, αλλά και για τα ριάλιτι που τα χαρακτήρισε σκουπιδαριό.

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός δήλωσε ότι έχει χρειαστεί να διακόψει συνεργασία με ηθοποιό επειδή δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

«Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Με ηθοποιό που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία. Νιώθω υπεύθυνη και για το κοινό, αλλά κυρίως πρέπει να διασφαλίσω την εργασία όλων των υπόλοιπων του θιάσου. Αν ένας αρρωστήσει, σημαίνει ότι τελειώσαμε, κλείσαμε», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου».

Για τον Γιάννη Αϊβάζη που νοσεί από κορονοϊό, η Βάσια Παναγοπούλου είπε: «Στον Γιάννη έστειλα ένα μήνυμα, αλλά μίλησα με τη Μαρία. Φυσικά και είναι στεναχωρημένη η Μαρία και έχουν εκπλαγεί γιατί προφανώς δεν το περίμεναν».

Η Βάσια Παναγοπούλου απάντησε και για τα ριάλιτι: «Ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαριόταν, για να μην πω θα σιχαινόταν, να βλέπει όλο αυτό το σκουπιδαριό που κατά την άποψή μου είναι τα ριάλιτι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr