Υπάρχει ο μύθος ότι όλοι οι άνδρες προτιμούν τις μικρότερες. Όμως εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσαν μια σχέση με συνομήλική τους, που θα μπορούσε και να τους καταλάβει καλύτερα, δεν λείπουν κι εκείνοι που έχουν αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες. Και σύμφωνα με το astrology.gr, μεγάλο μέρος της τελευταίες κατηγορίας ενδέχεται να ανήκει στα παρακάτω ζώδια:

Υδροχόος

Δεν τον νοιάζει τόσο η εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και οι εμπειρίες. Θέλει να είναι με κάποια που έχει πράγματα να του μάθει, που είναι έξυπνη και ώριμη και θα τον ωθήσει να κάνει περισσότερα πράγματα. Και όπως και να το κάνουμε, Υδροχόος είναι. Του αρέσει το διαφορετικό.

Τοξότης

Εδώ δεν είναι ακριβώς ζήτημα προτιμήσεων. Είναι κυρίως το ότι «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Έτσι είναι πιθανό να μπει σε σχέση με μεγαλύτερη για την εμπειρία – αλλά και επειδή είναι λιγότερο πιθανό εκείνη να ενδιαφέρεται για κάποια παραπάνω δέσμευση από εκείνον.

Παρθένος

Για τους αντίθετους ακριβώς λόγους θα προτιμήσει μια μεγαλύτερη γυναίκα ένας Παρθένος. Οι νεότερες του φαίνονται πιο επιφανειακές και παρορμητικές, ενώ οι μεγαλύτερες τον γοητεύουν με την ωριμότητά τους.

Αιγόκερως

Εδώ τα πράγματα έχουν επιπλέον ενδιαφέρον: Μέχρι τα 30, ο Αιγόκερως θέλει μια μεγαλύτερη γυναίκα, να του μάθει πράγματα, να τον βοηθήσει να αναπτυχθεί, να γίνει ο μέντοράς του. Αργότερα, όμως, υιοθετεί ο ίδιος τον ρόλο του μέντορα και στρέφεται στις… μικρούλες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο