Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Η ηθοποιός, που έχει πάθος με τη δουλειά της, συνδυάζει άψογα την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η σχέση της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη ξεκίνησε το 2007 ενώ ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το 2012. Τρία χρόνια μετά, ήρθε στη ζωή τους και ο γιος τους, Δημήτρης. Ο μικρός ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας αφού ο επιχειρηματίας είχε ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμου.

«Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό» είχε δηλώσει η ίδια πριν μερικά χρόνια για τη σχέση που έχει με τους δυο γιους του επιχειρηματία αλλά και το πως δέχτηκαν τον μικρότερο αδερφό τους.

Η σχέση αυτή παραμένει μέχρι σήμερα το ίδιο στενή με την ηθοποιό μάλιστα να προχωρά σε μια πολύ σπάνια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία που πόσταρε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, την βλέπουμε να κάθεται ανάμεσα στον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον γιο τους αλλά και τους άλλους δυο γιους του συζύγου της.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Τα φιλαράκια της ζωής μου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο