Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπιθικώτσης: «Είναι σκληρό να αντιμετωπίσω ότι πλέον είμαι ορφανός από μάνα και από πατέρα»

Μπιθικώτσης: «Είναι σκληρό να αντιμετωπίσω ότι πλέον είμαι ορφανός από μάνα και από πατέρα»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε από καρδιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καραντίνα και στον κορονοϊό αλλά και στους γονείς του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Από την αρχή της καραντίνας μετακόμισα στη Μύκονο με τη σύντροφό μου. Από τότε που μας έκλεισαν, η καθημερινότητά μου είναι πολύ απλή, με περιπάτους στη θάλασσα με την Ελένη, ταινίες στο σπίτι, βόλτες κ.τ.λ. Αυτή η κατάσταση όμως μας έχει τσακίσει όλους τους καλλιτέχνες οικονομικά.

Είμαστε άνεργοι εδώ και έναν χρόνο και δεν έχουμε καμία εικόνα για το πότε θα δουλέψουμε ξανά. Ζούμε καθημερινά μέσα σε μια ανασφάλεια, χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια και μέριμνα για τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς από την κυβέρνηση.»

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα να αναβάλετε τον γάμο σας δύο φορές με τη σύντροφό σας Ελένη. Έχετε ορίσει νέα ημερομηνία;

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να χαρούμε τον γάμο μας με όλα αυτά τα μέτρα και χωρίς να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Το μοναδικό μας πλάνο είναι όταν μας ανοίξουν να κάνουμε τον γάμο μας, που έχουμε αναβάλει δύο φορές. Εάν μας επιτρέψουν, ίσως και το καλοκαίρι.

Πώς θυμόσαστε τα παιδικά σας χρόνια με τον αείμνηστο πατέρα σας;

Είχα τη χαρά να μεγαλώσω σε μια οικογένεια πολύ δεμένη. Θυμάμαι έναν πολύ γλυκό πατέρα και μια υπέροχη μάνα. Με τον πατέρα μου είχα μια απίστευτη σχέση αγάπης. Παίζαμε μουσική στο σπίτι μαζί, εγώ πιάνο και αυτός μπουζούκι. Ο πατέρας μου ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Επίσης είχα την τύχη να γνωρίσω όλους τους σπουδαίους καλλιτέχνες της μουσικής που ερχόντουσαν στο σπίτι μου.

Εάν ζούσε σήμερα ο πατέρας σας, πώς θα έβλεπε την εξέλιξη της μουσικής στη χώρα μας;

Δεν θα την έβλεπε καθόλου. Ηταν ήδη απογοητευμένος από το πού πάνε μουσικά τα πράγματα πριν φύγει από τη ζωή. Πίστευε ότι άνθρωποι με ταλέντο δεν έχουν τρόπο να αναδειχθούν και ότι είναι στο προσκήνιο τραγουδιστές που απλά «τρώνε τις θέσεις» αυτών που αξίζουν.

Θα ήθελα να αναφερθούμε στον θάνατο της μητέρας σας Μεταξίας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Πώς βιώσατε την απώλειά της;

Με τσάκισε ο χαμός της μητέρας μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μάνα μου ήταν ο άνθρωπός μου. Είχε ταλαιπωρηθεί πολλά χρόνια από τον καρκίνο. Αρρώστησε έξι μήνες μετά την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν αποτέλεσμα της θλίψης της που έχασε τον άνθρωπό της.

Το πάλεψε 14 χρόνια και δυστυχώς πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή. Πίσω από τον πατέρα μου ήταν πάντα η μητέρα μου, το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ότι, εάν δεν ήταν η Μεταξία, δεν θα είχε καταφέρει πολλά πράγματα. Είναι πολύ σκληρό να αντιμετωπίσω ότι πλέον είμαι ορφανός από μάνα και από πατέρα, είπε στην Espresso.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024