Μετά τα μέσα του, ο Μάης θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και μια διάχυτη θετική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ο Ερμής, στις 4/5, 5:49 πμ, πηγαίνει… σπιτάκι του, στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τους Διδύμους, που το μυαλό τους θα παίρνει ταχύτητατα στροφές, το στοματάκι τους δε θα κλείνει και θα γίνουν αεικίνητοι.

Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρίσκεστε σε δίλημμα ή θα διαστρευλώνονται τα λόγια σας… και πιθανόν να κατηγορηθείτε ότι λειτουργείτε προς ίδιον όφελος, ανάλογα με το πώς σας βολεύει.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επειδή όμως τα καλά δεν κρατούν πολύ, έχετε υπόψη σας ότι στις 29/5 θα πατήσει φρένο και στις 31/5 θα βάλει όπισθεν, με απλά λόγια θα γυρίσει ανάδρομος.

Από την μεριά της, η Αφροδίτη στις 9/5, 5:11 πμ, θα περάσει στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το επικοινωνιακό πάρτι. Εσείς τα Διδυμάκια θα γίνετε εξωστρεφείς, δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, ενώ θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια.

Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο