Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη και στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτήν βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος όπως και ο Μάριο Μιτάι που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γαλανόπουλος και Σάκχοφ αλλά και ο Μπακάκης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πλην του Κώστα Γαλανόπουλου, στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Μιχάλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός μέσος, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος».