Ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, είτε καταλήξει στην Πάρμα, είτε αλλού. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης στην αριστερή πτέρυγα και ο Λάζλο Μπόλονι να στηριχτεί στους Χουανκάρ και Χατζηθεοδωρίδη.

Όμως, η ιστοσελίδα «telekomsport.ro» αποκάλυψε δύο ονόματα αριστερών μπακ που φέρονται να απασχολούν τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο ένας φέρεται να είναι ο 24χρονος Φλορίν Στεφάν της Σέπσι. Ο Στεφάν έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα θέλει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Στεφάν ψάχνει ένα περιβάλλον που θα διεκδικήσει τίτλους.

Ως δεύτερος αναφέρεται ο 23χρονος Βαλεντίν Γκεόργκε, ο οποίος ανήκει στην Άστρα Γκιουργκιού. Επίσης μένει ελεύθερος στις 30/6, αλλά είναι ένας παίκτης που περισσότερο παίζει εξτρέμ παρά μπακ. Μάλιστα, φέτος έχει σκοράρει 4 γκολ σε 11 συμμετοχές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπόλονι προτιμά να μην ασχοληθεί με συμπατριώτες του, για να μην κατηγορηθεί για… υπόγειες συναλλαγές. Κάτι που φαίνεται να ισχύει και για τους δύο αριστερούς μπακ.