Το να μη σου απαντάει ο σύντροφός σου στα μηνύματα επειδή είναι στη δουλειά ή τέλοσπαντων κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, είναι κάτι το λογικό. Το να μη σου δίνει κάποια απάντηση με επιδεικτικό τρόπο, διαβάζοντας αλλά μη απαντώντας στο μήνυμα, εκεί σηκώνει σκέψη!

Δράση

Μην του στείλεις άλλο μήνυμα. Μη μπεις στην ίδια διαδικασία ξανά και ξανά. Αν δε σου μιλάει επειδή έχει νεύρα για κάποιον τσακωμό που μπορεί να είχατε, άσε τον να ηρεμήσει. Αν από την άλλη μπεις στη διαδικασία να του στέλνεις και να μη σου απαντάει επειδή έτσι του ήρθε, τότε το κάνει ξεκάθαρα για ψυχολογικό χειρισμό.

Και πετυχαίνει. Έχει καταφέρει να τον σκέφτεσαι περισσότερο και να του στέλνεις επιμόνως. Αυτό λέει πολλά από μόνο του.

Μη στέλνεις

Αφού δε θέλει ο κύριος να σου απαντήσει, τότε ας μη σου απαντήσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν τον αφοράς εκείνη τη στιγμή ή τον αφοράς πολύ και παριστάνει τον χαλαρό. Θα δεις όμως ότι σίγουρα θα σου στείλει εκείνος αν δεν του στείλεις για πολλές ώρες.

Τι κάνεις όμως τότε; Είναι μια συμπεριφορά που επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά;

Αν είναι η πρώτη φορά

Απάντα του. Κάνοντάς του όμως ξεκάθαρο ότι για να έχει την προσοχή σου, δε χρειάζεται να αδιαφορεί και να φτάνει σε αυτό το σημείο συμπεριφοράς. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα και εκείνος προφανώς και τα κάνει πιο σύνθετα.

Αν είναι η πολλοστή φορά

Τότε προφανώς και δε θα του απαντήσεις για μέρες. Άστον να στέλνει και να καλεί. Όταν όμως του απαντήσεις, ενημέρωσέ τον ότι χωρίσατε και ότι προτιμάς να έχεις έναν ντόμπρο άντρα δίπλα σου που θα σου λέει ότι σε θέλει και όχι κάποιον που θα προσπαθεί να σε «κερδίζει» με το να σου δημιουργεί ανασφάλειες και να σε παραμελεί.

Χαιρετίσματα δώσε του και καλά να περνάει, δεν τρέχει κάτι, θα βρεις άλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr