Κάποια ζώδια είναι τόσο εύκολο να τα καταλάβεις από πριν που κυριολεκτικά σε ενθουσιάζει που μπορείς να τα καταλάβεις. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ακόμη και εκείνοι που δεν πιστεύουν στα ζώδια το παραδέχονται ότι ισχύει.

Λέων

Σαφέστατα και ο Λέων είναι τόσο χαρακτηριστικός και εμφανισιακά και σα χαρακτήρας. Είθισται να έχει ένα υπέρογκο μαλλί, το οποίο μοιάζει με χαίτη. Επίσης έχει ένα ύφος συνήθως υπεροπτικό, σα να γνωρίζει από μόνος του πόσο «ανώτερος» είναι από τα υπόλοιπα άτομα.

Καταλαβαίνεις έναν Λέοντα γιατί βλέπεις ότι θέλει συνέχεια να έχει την προσοχή πάνω του. Επίσης του αρέσει να λέει την άποψή του όπως ακριβώς τη νιώθει και έχει πολύ εγωισμό και αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Είναι εκείνος ο τύπος που δε θα μιλάει ενώ είναι σε μία μεγάλη παρέα που έχει πολύ κέφι. Είναι η αντίθεση προσωποποιημένοι. Οι άλλοι θα γελάνε, θα μιλάνε και αυτός απλά θα ακούει, θα καπνίζει και θα πίνει. Όταν κάποτε βρει το κέφι και την άνεση να κοινωνικοποιηθεί τότε λέει πολύ έξυπνα αστεία.

Είναι από τα πολύ «διαβασμένα» άτομα, διότι του αρέσει να μελετά πολύ και πολλά. Ο Σκορπιός γίνεται αντιληπτός συνήθως από την εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα τα μάτια του είναι τα πιο χαρακτηριστικά στην εμφάνισή του. Από εκεί βλέπεις τον «σκορπιό». Έχει ένα βλέμμα πιο «σκοτεινό» και θλιμμένο.

Κριός

Τον καταλαβαίνεις με το «καλημέρα». Τον ακούς να μιλάει για δουλειά, να αναφέρεται στη δουλειά, να μιλάει με άτομα από τη δουλειά. Βλέπεις να έχει υπερένταση γιατί πιθανόν να είχε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα εργασίας και για αυτόν τον λόγο δεν ακούγεται εντελώς πράος.

Εμφανισιακά θέλει αυτό που φοράει να έχει ισορροπία και αρμονία. Του αρέσει τα χρώματα που έχει στα ρούχα να έχουν κάποια συνάφεια μεταξύ τους και να μην κάνουν έντονη αντίθεση. Συνήθως δεν έχουν μαύρο μάλλι αλλά πιο καστανό ανοιχτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο