Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Δημήτρης Σιόβας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι της Λεγκανιές με την Σεβίλλη.

Ο Ελληνας σέντερ μπακ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 30 δευτερόλεπτα στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο τραυματισμός του προκάλεσε έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της Λεγκανιές, ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας δεν έδειξαν να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που εξέδωσε η ισπανική ομάδα την Δευτέρα, ο έμπειρος άσος ευτυχώς δεν έχει υποστεί ρήξη χιαστού, αλλά έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός έδρας για περίπου 1,5 μήνα. Ο Σιόβας θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Λεγκανιές και θα επιστρέψει στη δράση μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια και ήταν από τα βασικά εργαλεία του προπονητή της ισπανικής ομάδας, Χαβιέρ Αγκίρε.