Η Μπριζ υποδέχτηκε την Γαλατασαράι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα στη «μάχη» της τρίτης θέσης μιας και η παρουσία των Ρεάλ και Παρί στον όμιλο, δεν αφήνει σκέψεις για κάτι παραπάνω. Το τελικό 0-0 δεν έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα σε κάποια ομάδα με τους Τούρκους πάντως είναι μάλλον πιο ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα βάσει και της εικόνας του ματς.

Μόλις στο 8′ η Μπριζ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Μποναβέντουρ. Ο Βόρμερ έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μποναβέντουρ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 19′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μίτροβιτς να αστοχεί σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 31′ ο Μπάμπελ βγήκε τετ α τετ με τον Μινιολέ ο οποίος έσωσε την ομάδα του στη μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία των Τούρκων στο ματς ενώ πέντε λεπτά μετά ήρθε η πιο καλή ευκαιρία για την Μπριζ. Ο Ρίκα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μουσλέρα.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε με την Μπριζ να έχει τον έλεγχο και τις μεγαλύτερες φάσεις. Στο 51′ ο Μουσλέρα είπε όχι σε σουτ του Μποναβέντουρ, στο 54′ ο Οκερέκε δεν μπόρεσε να σκοράρει για την Μπριζ και στο 61′ ο Φεγκουλί απάντησε στα δοκάρια με ένα σουτ-δυναμίτη.

Τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν μια κεφαλιά του Φαλκάο που όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία των Βέλγων.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Ρίτσα, Ντέλι, Μίτροβιτς, Μάτα, Βάνακεν, Βορμέρ, Ριτς (86’ Μπαλάντα), Ντιατά, Οκερέκε (60’ Οπεντά), Μποναβέντουρ (73’ Nτιανιέ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Λουγιντουμά, Μαριάνο Φερέιρα (90’ Οζμπαϊράκλι), Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ενζονζί, Λεμινά (60’ Μορ), Σερί (90′ Ντονκ), Φεγκουλί, Φαλκάο