Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες πήρε η Σάρα Καρμπονέρο, η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας.

Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει τους φίλους της στο Instagram ότι πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και παράλληλα στο πρώτο της μήνυμα έστειλε νότες αισιοδοξίας για τη συνέχεια και μοίρασε «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση.

«Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το έμφραγμα που υπέστη ο διεθνής τερματοφύλακας Ίκερ Κασίγιας στις αρχές του Μαΐου, μία νέα δοκιμασία περίμενε το ζευγάρι αφού η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο