Ένα μήνα τη συνηθισμένη ημερομηνία της θα κάνει για φέτος πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη 6η σεζόν της σειράς Orange Is The New Black, με τη νέα σεζόν να έρχεται στις οθόνες μας στις 27 Ιουλίου.

Η 5η σεζόν, της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix, ολοκληρώθηκε με το τέλος της εξέγερσης στις φυλακές και τις κρατούμενες του Λίντσφιλντ να χωρίζονται και να μεταφέρονται σε νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας.

«Αντίο Λιτς», έγραφε δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Facebook.

Ίσως αυτό πρόκειται να είναι ένα στοιχείο ότι για πρώτη φορά μετά από πέντε σεζόν η σειρά θα μεταφερθεί μακριά από τις αγαπημένες φυλακές του κοινού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία όσον αφορά την πλοκή, αφού η παραγωγή έχει κρατήσει τις εξελίξεις των γυρισμάτων «επτασφράγιστο μυστικό».

Εικάζεται, ωστόσο, ότι το καστ θα εμφανιστεί αρκετά αλλαγμένο, μιας και όπως αναφέραμε οι πρωταγωνίστριες θα μεταφερθούν σε διαφορετικές φυλακές.

Όσον αφορά, τις σίγουρες επιστροφές: Τέιλορ Σίλινγκ, Ούζο Αντούμπα, Ντανιέλ Μπρουκς, Λάουρα Γκόμεζ, Λόρα Πρέπον, Νατάσα Λιόν, Ντέιλ Σουλς και Σελένις Λέιβα θα βρίσκονται κανονικά στην 6η σεζόν.