Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος για Παπακώστα: Διέγραψαν μια μητέρα ΑΜΕΑ

Καμμένος για Παπακώστα: Διέγραψαν μια μητέρα ΑΜΕΑ

Τη μεταμόρφωση της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο σχόλιό τους για τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα, προσθέτοντας πως με αυτόν τον τρόπο δήλωσε υποταγή στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ» σημείωσε σε σχόλιο του ο Πάνος Καμμένος.

Τη μεταμόρφωση της ΝΔ σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο σχόλιό τους για τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως με αυτόν τον τρόπο δήλωσε υποταγή στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κυβερνητικού εταίρου αναφέρει πως ο Πάνος Καμμένος «πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή».

«Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του» καταλήγει το σχόλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σχόλιο Πάνου Καμμένου

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στο Τwitter σχολίασε την διαγραφή της κ. Παπακώστα αναφέροντας: «Διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα».

in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024