
Συνεργασία Παγκόσμιας Έκθεσης Τέχνης και Volkswagen AG
Στις 8 Απριλίου, η “Documenta 14” θα ανοίξει το πρώτο τμήμα της έκθεσης σε διάφορα μέρη και χώρους της Αθήνας. Η Volkswagen και πάλι υποστηρίζει μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις έργων τέχνης, που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αθήνα και στο Kassel.
Στις 8 Απριλίου, η “Documenta 14” θα ανοίξει το πρώτο τμήμα της έκθεσης σε διάφορα μέρη και χώρους της Αθήνας. Η Volkswagen και πάλι υποστηρίζει μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις έργων τέχνης, που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αθήνα και στο Kassel.
Η Documenta θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική από τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του χώρου, επιτρέποντας στις εκθέσεις να δημιουργούν ισχυρά και διαρκή ερεθίσματα στο κοινό τους.
Με την υποστήριξη της γενικότερης ιδέας, μια σειρά από άλλες κοινές δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί: μαθητευόμενοι από το εργοστάσιο της Volkswagen στο Kassel θα συμβάλουν στο να δημιουργηθεί «Ο Παρθενώνας των Βιβλίων», ένα έργο του Αργεντινού καλλιτέχνη Marta Minujín.
Η Volkswagen θα διαθέσει ένα στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους διοργανωτές και στην ομάδα της Documenta, καθώς και σε μια ομάδα καλλιτεχνών. Σε μια δραστηριότητα, αυτοκίνητα της Volkswagen θα συνοδεύουν τον καλλιτέχνη της Σκωτίας Ross Birrell, ο οποίος για τα εγκαίνια της Documenta σχεδιάζει να καλύψει την απόσταση μεταξύ Αθήνας και Kassel με άλογα.
auto.in.gr
- Run for your lives: Οι Iron Maiden ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την Αθήνα
- Τσίπρας: «Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας» είπε για τα χρώματα του κόμματος – «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Κύπρος: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Συμμετέχουν 18 κομματικοί συνδυασμοί
- Axios: Παράταση εκεχειρίας 60 ημερών – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας Ιράν με ΗΠΑ
- Euroleague: Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ραντεβού με την κούπα μέσα στο κατακόκκινο ΟΑΚΑ!
