Ένα ακόμα βίντεο που τα βάζει με το iPhone ανέβασε στο Διαδίκτυο η Nokia. Πρόκειται για ένα γερμανικό διαφημιστικό βίντεο για το Nokia Lumia 820, ένα από τα δύο smartphone της Nokia με Windows Phone 8. Όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, το iPhone υπόκειται σειρά από τεστ αντοχής στα οποία αποτυγχάνει παταγωδώς, όταν ότι συμβαίνει κατά λάθος στο Nokia Lumia 820 το αφήνουν ανέπαφο. Το iPhone σπάει καθώς ακουμπά σε ένα λούτρινο αρκουδάκι, πέφτοντας σε ένα μπωλ με ζελέ, ή ακόμα και όταν το ακουμπά ένα φτερό. Αντίθετα, το Nokia Lumia 820 δεν παθαίνει τίποτα, ακόμα και όταν το πατάει ένα γυναικείο τακούνι, ή περνά από πάνω του η ρόδα μια καρέκλας γραφείου.

  • Στο βίντεο δεν φαίνεται το λογότυπο της Apple στο τηλέφωνο που δεν περνάει με επιτυχία κανένα τεστ αντοχής, ωστόσο είναι φανερό ότι αφορά σε iPhone. Υποθέτουμε πως ο υπαινιγμός αφορά στο προγενέστερο μοντέλο iPhone, το iPhone 4S, ωστόσο δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται κανείς εάν όσα συμβαίνουν στο βίντεο είναι εξαιρετικά υπερβολικά ή όχι. Τι λέτε;


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nokia πετάει το γάντι στην Apple με βίντεο-αρνητική διαφήμιση. Δείτε για παράδειγμα:

H Nokia προκαλεί τους λάτρεις του iPhone 5 να αλλάξουν θρησκεία
Μετά την Samsung, η Nokia προκαλεί αυτή τη φορά τους λάτρεις της Apple με μια αρνητική διαφήμιση για το iPhone 5.  «Είναι ώρα να αλλάξετε», τους λέει, «να βάλετε χρώμα» στη ζωή σας, και τους προτείνει να φύγουν από την Apple για να βρεθούν στην αντίπερα όχθη, στα Windows Phone 8 και δη, στο δικό της Nokia Lumia 920.

H Nokia διευκολύνει την μετάβαση από Android και iPhone στα Lumia με Windows
Η Nokia επιχειρεί να διευκολύνει την μετάβαση στα νέα Nokia Lumia με Windows Phone με την διάθεση της εφαρμογής «Welcome Home το Windows Phone» που αναλαμβάνει την μεταφορά των επαφών, του ημερολογίου, των φωτογραφιών, τραγουδιών και βίντεο από iPhone, Blackberry και Android.

Δείτε επίσης τι συμβαίνει στην Φινλανδία:

Άθλημα η ρίψη… κινητού τηλεφώνου στην Φινλανδία
Σε απόσταση μεγαλύτερη των 106,46 μέτρων θα πρέπει να εκσφενδονίσει κανείς το (παλιό) κινητό του τηλέφωνο για να σημειώσει ρεκόρ στο νέο άθλημα που επινόησαν οι τεχνολογικά προηγμένοι Φινλανδοί. Το ρεκόρ ανήκει στον 17χρονο Ere Karjalainen, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ξεπέρασε το ρεκόρ που επιτεύχθηκε στο ακόντιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Το Nokia Lumia 820, όπως και το Nokia Lumia 920 δεν αναμένονται σύντομα στην ελληνική αγορά. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά:
Αρχές του 2013 στην Ελλάδα τα smartphone της Nokia με Windows Phone 8
Με αφορμή την ανακοίνωση της Microsoft για την διάθεση των πρώτων smartphone με Windows Phone 8 στην ελληνική αγορά, αναζητήσαμε διευκρινίσεις από τους κατασκευαστές για την διαθεσιμότητα και την τιμή διάθεσής τους στην ελληνική αγορά. Δείτε τι μας απάντησε η Nokia.

In.gr Τεχνολογία