26

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ακράτητου υπέβαλε ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστείων τα 2,5 τελευταία χρόνια, οδηγώντας την μάλιστα σε άνοδο στην Α Εθνική, υπέβαλε την παραίτησή του αμέσως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, όπου ο Ακράτητος γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 και παρέμεινε στην… ουρά της βαθμολογίας.


Ο πάγκος της ομάδας των Ανω Λιοσίων δεν έμεινε όμως πολύ καιρό κενός, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γιάννη Παθιακάκη.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ακράτητος αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ακράτητος ευχαριστεί τον κ. Στάθη Σταθόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του και την συνεργασία του. Από αύριο 4/2/2002 την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ακράτητος αναλαμβάνει ο προπονητής κ. Γιάννης Παθιακάκης».



Παρελθόν όμως από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα αποτελεί και ο Νίκος Αλέφαντος, που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους της ομάδας, μετά το 2-3 από τον ΟΦΗ. Πιθανότερος αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο βοηθός τους, Τάσος Χατζηαγγελής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ