Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«The Strain» και «Archer» του FX κατευθύνονται στο Comic-Con 2016

«The Strain» και «Archer» του FX κατευθύνονται στο Comic-Con 2016

Εκτός από το «Legion» και το «American Horror Story»

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Μετά τα ευχάριστα νέα ότι το FX, ανανέωσε το Archer για τρεις ακόμη σεζόν, το κανάλι ανακοίνωσε ότι η κατασκοπική κωμωδία κινουμένων σχεδίων, αλλά και ο τρίτος κύκλος του The Strain, θα παρουσιαστούν στο φετινό φεστιβάλ Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει κανένα πάνελ για το American Horror Story, προφανώς για λόγους παραγωγής, καθώς το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πληροφορία, μέχρι τώρα, για τη σειρά. Ενώ ιδιαίτερα αισθητή θα είναι και η απουσία, της σχετικής με τους X-Men τηλεοπτικής σειράς, Legion.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο πάνελ που θα διεξαχθούν:

Archer

Η κωμική, κατασκοπική σειρά κινουμένων σχεδίων, περιστρέφεται γύρω από μια εταιρεία κατασκόπων, την ISIS όπου οι περισσότεροι για προσωπικό όφελος, χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο, για να σαμποτάρουν και να προδώσουν τους άλλους. Οι θεατές στο φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν ένα βίντεο, που δεν έχει ξανακυκλοφορήσει, και στην συνέχεια παρέα με τoυς Η. Τζον Μπέντζαμιν (Sterling Archer), Αϊσα Τάιλερ (Lana Kane), Τζέσικα Γουόλτερ (Malory Archer), Κρις Πάρνελ (Cyril Figgis), Τζούντι Γκριρ (Cheryl/Carol Tunt), Άμπερ Νας (Pam Poovey) και Λάκι Γιέϊτς (Dr. Algernop Krieger), που χαρίζουν την φωνή τους στους χαρακτήρες, και τον δημιουργό-εκτελεστικό παραγωγό-συγγραφέα ‘Ανταμ Ριντ, τον εκτελεστικό παραγωγό Μάτ Τομσον και τον συν εκτελεστικό παραγωγό Κέισι Γουίλις θα συζητήσουν για τη σειρά.

Τhe Strain

Η βαμπιρική σειρά θρίλερ, είναι βασισμένη στα βιβλία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και Τσακ Χόγκαν και θα κάνει το ντεμούτο της τρίτης σεζόν, την Κυριακή 28 Αυγούστου. Στο φεστιβάλ θα προβληθεί ένα αποκλειστικό βίντεο για το Comic-Con, και ένα sneak peek βίντεο για την ερχόμενη σεζόν. Στη συνέχεια ο παραγωγός-σκηνοθέτης-συγγραφέας Κάρλτον Κιούζ, ο συν δημιουργός-εκτελεστικός παραγωγός-συγγραφέας Τσακ Χόγκαν και οι πρωταγωνιστές της σειράς Κέβιν Ντουράντ (Vasiliy Fet), Ρούτα Τζεντμίντας (Dutch Velders), Ρίχαρντ Ζάμελ (Thomas Eichhorst) and Μιγκέλ Γκόμεζ (Augustin, Gus, Elizalde) θα συζητήσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν προσπαθώντας να μεταφέρουν ένα τέτοιο κόσμο στην μικρή οθόνη και θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό.

entertainment.in.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024