Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέες σειρές, νέοι κύκλοι & πρεμιέρες εκπομπών στην TV τον Οκτώβριο

Νέες σειρές, νέοι κύκλοι & πρεμιέρες εκπομπών στην TV τον Οκτώβριο

Νέες σειρές, νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα και παλιοί γνώριμοι που άφησαν το στίγμα τους κατά την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και πήραν «εισιτήριο» για την επόμενη, θα δούμε από τον Οκτώβρη στα ελληνικά κανάλια της «ελεύθερης» και συνδρομητικής τηλεόρασης! MEGA Μιλώντας για το Mega βλέπουμε ότι φέτος ανανεώνει το πρόγραμμά του, ποντάροντας στις ελληνικές σειρές. Με […]

Νέες σειρές, νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα και παλιοί γνώριμοι που άφησαν το στίγμα τους κατά την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και πήραν «εισιτήριο» για την επόμενη, θα δούμε από τον Οκτώβρη στα ελληνικά κανάλια της «ελεύθερης» και συνδρομητικής τηλεόρασης!
MEGA

Μιλώντας για το Mega βλέπουμε ότι φέτος ανανεώνει το πρόγραμμά του, ποντάροντας στις ελληνικές σειρές. Με χειρουργικά προσεγμένες επιλογές, στηρίζει τους έλληνες ηθοποιούς που –κακά τα ψέματα- τα τελευταία χρόνια δεν είχαν εύκολη πρόσβαση στον τηλεοπτικό αέρα, λόγω κρίσης. Και όμως, κάτι φαίνεται να κινείται.


Μάνα Χ Ουρανού

Στις 6/10 κάνει πρεμιέρα στο μεγάλο κανάλι η νέα σειρά «Μάνα Χ Ουρανού» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού, να υποδύεται μια σύγχρονη Μαίρη Παναγιωταρά, εργαζόμενη. Σύζυγος, μάνα, φίλη, κόρη, όμορφη, νοικοκυρά, η προσωποποίηση της μοντέρνας 40άρας με τους πολλαπλούς ρόλους που την οδηγούν στην τρέλα! Σε σενάριο Γιώργου Φειδά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.
Διαβάστε περισσότερα

Μοντέρνα Οικογένεια

Στις 9/10 στις 21:00 ξεκινά για δεύτερη χρονιά η «Μοντέρνα Οικογένεια». Η σειρά που βασίστηκε στο πολυβραβευμένο «Modern Family», της αμερικάνικης τηλεόρασης (2009) και είχε τότε χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time ως «η πιο αστεία οικογενειακή κωμωδία της χρονιάς», ενώ μεταδόθηκε επί 5 σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινά και στη χώρα μας για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά.
Η ελληνική σειρά με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Κώστα Κόκλα, Ζέτα Δούκα, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρη Μακαλιά, Γιώργο Τζαβάρα, Κωνσταντίνα Μεταξά, Νικόλα Μπράβο, Μαρία Πατέλη υπόσχεται νέες ιστορίες…
Διαβάστε σχετικά με τη σειρά σε παλιότερο άρθρο

Joy

Πέρα από τις σειρές, μια εκπομπή πήρε μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στο Mega. Μιλάμε για το «Joy» που μετονομάζεται σε Joy It’s Inside You, και κάνει πρεμιέρα στο νέο στούντιο στις 4/10. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος από μόδα, ομορφιά, συμβουλές, γεύσεις, κουβέντες, έρωτες, σχέσεις, μουσικές, εξόδους, προσωπικές ιστορίες, ενδιαφέρουσες αφηγήσεις, ταινίες, διατροφή, γυμναστική, ταξίδια δημιουργικές ιδέες… ένα τηλεοπτικό περιοδικό με γρήγορους ρυθμούς.
Στην παρουσίαση των ενοτήτων θα δούμε φέτος τους: Αφροδίτη Γραμμέλη, Μίνα Μπιράκου, Αννούσα Μελά, Ιρις Καλφοπούλου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ρομίνα Ξύδα, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Δημήτρης Πέππας, Αλέξης Βασάλος, Αφροδίτη Πατρικίου, Gas (Κώστας Αθανασιάδης), Εβελίνα Νύκτα, Μαριτίνα Χαλβατζή, Ελενα Κρασσοπούλου, Madame Ginger (Μαριλού Παντάκη), Natashef (Νατάσα Γιανναράκη), Funky Cook (Εύα Μονοχάρη) και άλλους πολλούς. Αρχισυνταξία: Δημήτρης Αργυρόπουλος.

The Music School

Την Τετάρτη 8/10 ξεκινά το The Music School με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τo πρώτο μουσικό παιδικό talent show. Διαβάστε παρακάτω τι μάθαμε κατά την παρουσίαση της σειράς στην Αθηναΐδα, όπου περιηγηθήκαμε στους χώρους των γυρισμάτων και της διδασκαλίας, και μιλήσαμε με τους συντελεστές της νέας εκπομπής του MEGA.
Διαβάστε περισσότερα

Στο Mega ξεκινά επίσης η νέα πρωινή σεζόν με τον Μάρκο Σεφερλή, και τίτλο «Mega με ΜΙΑ«, μια επιλογή στην οποία το κανάλι έχει επενδύσει πολλά. Έρχεται και αυτή τον Οκτώβρη.

Περιμένουμε και τη νέα σειρά δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη, με τίτλο «Εθνική Ελλάδος» με τις Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.


STAR

Στο STAR, στις 6/10 κάνει πρεμιέρα ο Όρκος Σιωπής, μια δραματική ελληνο-κυπριακή σειρά, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιελιάδη και Γιώργου Σούγια, με πρωταγωνιστές τους Κάτια Δανδουλάκη, Δάνη Κατρανίδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Κώστα Κάππα, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Υρώ Λούπη κ.ά.
Ένας ανεξιχνίαστος φόνος…ένα ανείπωτο μυστικό…μια παράνομη ερωτική ιστορία…ένας μάρτυρας, που δε μίλησε ποτέ…ένας έρωτας χωρίς αύριο…Ποιος θα τολμήσει να σπάσει τον «Όρκο Σιωπής»;

Επίκεντρο της σειράς είναι μια επιφανής οικογένεια του Ναυπλίου, με ρίζες απ’ τη Λεμεσό. Πρόκειται για την οικογένεια του Πέτρου (Δάνης Κατρανίδης) και της Αλεξάνδρας Ασλάνη (Κάτια Δανδουλάκη), και τα τέσσερα παιδιά τους: Τον Άρη (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και τη Σοφία (Υρώ Λούπη), παιδιά της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο και τα παιδιά της Αλεξάνδρας και του Πέτρου: τον Έκτορα (Μάνος Ιωάννου) και τη Μαρίνα (Αντιγόνη Δρακουλάκη).


Alpha

Στις 6/10 στις 21:00 ξεκινούν τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου της πολύκροτης «Μουρμούρας». Η σειρά που λατρεύτηκε πέρσι «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», κάνει πρεμιέρα, αφού όλο το καλοκαίρι απολαύσαμε σε επανάληψη τα επεισόδια του α΄κύκλου. Οι περιπέτειες του να ζεις καθημερινά με το ταίρι σου ξεδιπλώνονται μέσα από τρία ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών, που δεν συναντιούνται μεταξύ τους ποτέ. Ή μήπως όχι…

Στον Alpha μέσα στον Οκτώβριο έχουμε επίσης πολλές πρεμιέρες εκπομπών:

  • 5/10 Stars System
  • 6/10 Ελληνοφρένεια στις 21:45
  • 6/10 Όλα Παίζουν,κάθε απόγευμα στις 16:00, με τους Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά
  • 7/10 Από άλλο Ανέκδοτο – νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, στις 22:30
  • 7/10 360Ο με τη Σοφία Παπαϊωάννου στις 24:00
  • 8/10 60΄Ελλάδα με το Νίκο Μάνεση
Να αναφέρουμε επίσης ότι στον ΟΤΕ TV μέσα στον Οκτώβρη ξεκινά ο πέμπτος κύκλος του Downton Abbey, ενώ από 1/10 στο Fox life θα κάνει πρεμιέρα ο 11ος κύκλος Grace Anatomy.

Καλή τηλεθέαση!

Τζένη Παπαγεωργίου

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024