Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλοι θέλουν έναν Τοροσίδη

Όλοι θέλουν έναν Τοροσίδη

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας του αλλά και τα αποδυτήρια του. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση που ήθελε ο κόσμος της ομάδας του λιμανιού αλλά και ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς. Όσοι έχουν συνεργαστεί με τον αρχηγό της Εθνικής (συμπαίκτες και […]

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας του αλλά και τα αποδυτήρια του.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση που ήθελε ο κόσμος της ομάδας του λιμανιού αλλά και ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς. Όσοι έχουν συνεργαστεί με τον αρχηγό της Εθνικής (συμπαίκτες και προπονητές) μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο αμυντικό και για τα όσα είναι σε θέση να προσφέρει.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία μιας νέας ομάδας με βάση τον ελληνικό «κορμό». Και είναι ξεκάθαρο πως ο Τοροσίδης έχει ηγετικό ρόλο σε αυτό το πλάνο για πολλούς λόγους. Όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους έναν Τοροσίδη.

Τον παίκτη δηλαδή που θα μπορεί να κάνει την διαφορά σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Τον παίκτη που θα ηγηθεί της ομάδας στο γήπεδο. Τον ηγέτη που θα κάνει τις αρχηγικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια. Όλα τα στοιχεία που προαναφέραμε συνθέτουν ένα εξαιρετικό σκηνικό για τον Ολυμπιακό και περιγράφουν τους λόγους που οι πειραιώτες προχώρησαν στην συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει συνεργαστεί με τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού. Είναι όμως ξεκάθαρο πως όσοι προπονητές έχουν δουλέψει με τον δυναμικό αμυντικό στήριζαν πάντα πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του Τοροσίδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πάντως καλά ότι μπορεί να περιμένει πολλά από τον πολύπειρο αμυντικό και η επιστροφή του Τοροσίδη στην ομάδα του Πειραιά ήταν μια εξέλιξη που «λύνει τα χέρια» του 48χρονου προπονητή. Ο Τοροσίδης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και είναι ο ηγέτης πάνω στον οποίο μπορεί να «χτίσει» πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά ήθελε πολύ να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει την ικανοποίηση του που θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ακόμα μεγαλύτερος όμως είναι ο ενθουσιασμός των οπαδών του Ολυμπιακού, που θα ξαναδούν τον πληρέστερο Έλληνα παίκτη των τελευταίων είκοσι χρόνων, να φορά ξανά την φανέλα των πειραιωτών.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024