Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με συμμετοχές ρεκόρ ξεκινά το Cosmogym Festival-Contest

Με συμμετοχές ρεκόρ ξεκινά το Cosmogym Festival-Contest

Στην περσινή διοργάνωση πήραν μέρος 7038 αθλητές και αθλήτριες , ενώ φέτος ο αριθμός συμμετοχής ξεπέρασε τις 7.300

Η μεγαλύτερη διοργάνωση Γυμναστικής για όλους ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, στο Περιστέρι στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος».

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Στην περσινή διοργάνωση πήραν μέρος 7038 αθλητές και αθλήτριες , ενώ φέτος ο αριθμός συμμετοχής ξεπέρασε τις 7.300.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα καταφθάνουν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στο σπουδαίο φεστιβάλ γυμναστικής παρουσιάζοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, «το παρών» θα δώσουν 230 αθλητές από επτά ομάδες της Θεσσαλονίκης, 150 αθλητές από πέντε ομάδες της Κρήτης (Ηράκλειο, Σητεία, Αγ Νικόλαο, Νέα Αλικαρνασσό) καθώς και εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από το Άργος, τη Σαλαμίνα, τη Λαμία, τη Μακρακώμη, το Αγρίνιο, το Γύθειο, τη Λιβαδειά, τη Χίο, την Κόρινθο, τη Θήβα, το Άστρος Κυνουρίας, το Σχηματάρι, την Αταλάντη, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Ικαρία, το Αλιβέρι, την Καλαμάτα, την Αττική.

Φέτος το event αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς δίνεται η ευκαιρία στα μέλη της «οικογένειας» της Γυμναστικής να ψηφίσουν διαδικτυακά τόσο για την αγαπημένη τους ομάδα όσο και για τις δημοφιλέστερες «χορογραφίες» με τη συμμετοχή να… χτυπά κόκκινο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες αθλητών και όχι μόνο, από συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια, δήμους κτλ.

Ο δήμος Δάφνης – Υμηττού «Ευ ζην και άθληση» συμμετέχει στον διαγωνισμό με τα τμήματα της ενόργανης γυμναστικής με προπονήτρια τη Μαρία Περδικάρη και τις ρυθμικής γυμναστικής με προπονήτρια τη Ράνια Καρακατσάνη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την ελπίδα να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Πέρυσι τα κορίτσια της ενόργανης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και της ρυθμικής το χάλκινο.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024