Ληστείες στην Ευρώπη της δεκαετίας του ’60: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Μάργκοτ Ρόμπι μπαίνουν στον κόσμο του Ocean’s Eleven
Με δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά του Χόλιγουντ να έχουν πέσει στο τραπέζι, αυτά των Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι, σχεδιάζεται το prequel του Ocean’s Eleven.
Το ημερολόγιο έγραφε 8 Ιουνίου 2007 όταν το Ocean’s Thirteen έβγαινε στις σκοτεινές αίθουσες και ουσιαστικά έριχνε τους τίτλους τέλους στις περιπέτειες της συμμορίας των Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμον. Όπως ήταν αναμενόμενο, όπως τα δύο προηγούμενα φιλμ της κινηματογραφικής σειράς Ocean’s Eleven, έτσι κι αυτό, σάρωσε στο box office προσφέροντας τον ορισμό της χαλαρής και διασκεδαστικής χολιγουντιανής ταινίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)
Από τότε έχουν περάσει κάτι λιγότερο από δύο δεκαετίες, όλοι είχαμε πιστέψει ότι τόσο οι σταρ των φιλμ όσο και ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχαν κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι το Ocean’s Fourteen θα γυριστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώνοντας ξανά όλη την αρχική συμμορία. Και τώρα, τα στούντιο ονειρεύονται και ένα prequel της παρέας – και είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένα.
Σύμφωνα με το Variety, οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι, βρίσκονται σε συζητήσεις για το prequel του Ocean’s Eleven, που θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη της δεκαετίας του ’60. Το σενάριο έχει ανατεθεί στην Κάρρι Σόλομον, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο Λι Άιζακ Τσανγκ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)
Πάντως αν υπάρχει ένας προβληματισμός, είναι ο τίτλος του prequel – ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι τα νούμερα 11, 12, 13, 14, αλλά και 8 δεν «παίζουν».
- Βόλος: Πώς κατέληξε στα βράχια το σκάφος του λιμενικού – Τι λέει ο κυβερνήτης
- Financial Times: Οι Ήρωες, οι Ηγέτες και οι Δημιουργοί του 2025 σε μια λίστα επιρροής που διχάζει
- Νέα πυρά Σαμαρά σε κυβέρνηση: Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα
- Η ατάκα του Μπαρτζώκα στους παίκτες του σε τάιμ άουτ (vid)
- PM: Farmers Will Get All Benefits They’re Owed; Solutions Via Dialogue, Not Blockades
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 100-93: Ζορίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά νίκησαν και… βλέπουν Μπαρτσελόνα (vid)




