Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Μυριοκεφαλιτάκη
Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.
Με τα χρώματα του Ολυμπιακού και την ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη!
Το απόγευμα της Παρασκευής (27/06), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα διεθνή φουνταριστή.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η διεθνής φουνταριστή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από οκτώ χρόνια που βρίσκομαι ήδη στην ομάδα, θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ελπίζω, ότι θα συνεχίσουμε με τις ανάλογες επιτυχίες, όπως τόσα χρόνια».
- Οι καλύτερες και χειρότερες χώρες στην Ευρώπη για εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν προσωπικό
- Πλημμύρισε το Κλειστό Προπονητήριο στίβου στο ΟΑΚΑ – Ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ με αιχμές για την Πολιτεία
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pic)
- Reuters: Προσωρινή εφαρμογή της Mercosur παρά το «μπλόκο» – Ενόχληση της Γερμανίας για το «πάγωμα»
- Μακάμπι – Παναθηναϊκός 75-71: Ήττα στο Τελ Αβίβ για τους Πράσινους με μοιραίο Σλούκα
- Η Υλίκη από ψηλά: Γεμίζουν οι υδάτινοι ταμιευτήρες της Αττικής

