
Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Μυριοκεφαλιτάκη
Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.
Με τα χρώματα του Ολυμπιακού και την ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη!
Το απόγευμα της Παρασκευής (27/06), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα διεθνή φουνταριστή.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η διεθνής φουνταριστή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από οκτώ χρόνια που βρίσκομαι ήδη στην ομάδα, θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ελπίζω, ότι θα συνεχίσουμε με τις ανάλογες επιτυχίες, όπως τόσα χρόνια».
- O Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί νέο τεθωρακισμένο και τεστ για κινητήρα στερεού καυσίμου για πυραύλους
- Κούβα: Δύο ιστιοφόρα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στην Αβάνα
- Γιορτή σήμερα 29 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]
- Euroleague: Στο Νο1 του Top-10 της 34ης αγωνιστικής o Μόουζες Ράιτ (vid)
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Προειδοποίηση για ενδεχόμενο επιθέσεων σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα