Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Μυριοκεφαλιτάκη
Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.
Με τα χρώματα του Ολυμπιακού και την ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη!
Το απόγευμα της Παρασκευής (27/06), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα διεθνή φουνταριστή.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η διεθνής φουνταριστή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από οκτώ χρόνια που βρίσκομαι ήδη στην ομάδα, θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ελπίζω, ότι θα συνεχίσουμε με τις ανάλογες επιτυχίες, όπως τόσα χρόνια».
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας



