
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν απέφυγε να παρακολουθήσει τις «βαθιά προσωπικές» σκηνές από τη νέα του βιογραφική ταινία
Η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία «Deliver Me From Nowhere», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως Μπρους Σπρίνγκστιν, αφηγείται το χρονικό της δημιουργίας του άλμπουμ «Nebraska».
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μιλάει για την βιογραφική ταινία «Springsteen: Deliver Me From Nowhere», αποκαλύπτοντας ότι μερικές φορές απέφευγε τις βαθιά προσωπικές σκηνές όταν επισκεπτόταν το κινηματογραφικό πλατό, σεβόμενος την δημιουργική ελευθερία των ηθοποιών.
Το «Deliver Me From Nowhere», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως Σπρίνγκστιν, αφηγείται το χρονικό της δημιουργίας του «Nebraska», το έκτο στούντιο άλμπουμ του μουσικού καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 1982 από την Columbia Records.
«Ήταν απολαυστικό»
Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, ο Σπρίνγκστιν ρωτήθηκε πώς είναι να βλέπεις κάποιον άλλον να ενσαρκώνει μια νεότερη εκδοχή του ευατού σου. «Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χειρότερο για τον ηθοποιό παρά για μένα», απάντησε. «Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ήταν πολύ, πολύ υπομονετικός μαζί μου τις ημέρες που εμφανιζόμουν στο πλατό».
Ο Αμερικανός ρόκερ ανέφερε στο Μέσο ότι προέτρεψε τον Γουάιτ να «του ρίξει απλά ένα βλέμμα» αν τον ενοχλεί επειδή βρίσκεται στο πλατό την ώρα των γυρισμάτων. «Θα πάω κατευθείαν σπίτι μου», φέρεται να του είπε.

Ο Γουάιτ ως Μπρους Σπρίνγκστιν στο «Deliver Me From Nowhere»
«Τις ημέρες που βρισκόμουν εκεί, ήταν εξαιρετικά ανεκτικός με την παρουσία μου. Και ήταν απλά διασκεδαστικό. Ήταν απολαυστικό», πρόσθεσε. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «επρόκειτο για μια ασυνήθιστη κατάσταση» στη διαδικασία, επειδή η βιογραφική ταινία «περιλαμβάνει, κατά κάποιο τρόπο, μερικές από τις πιο οδυνηρές μέρες της ζωής μου».
Στην πραγματικότητα, μερικές φορές, ο Σπρίνγκστιν επέλεγε να μείνει στο σπίτι και να αποφύγει το πλατό. «Αν επρόκειτο για μια σκηνή που ήταν πραγματικά βαθιά προσωπική, ήθελα οι ηθοποιοί να αισθάνονται εντελώς ελεύθεροι και δεν ήθελα να μπω στη μέση, και έτσι έμενα σπίτι», είπε.
«Αν ο Σκοτ Κούπερ, ο σκηνοθέτης, με ήθελε ή με χρειαζόταν εκεί για κάτι, θα προσπαθούσα να το κάνω. Αλλά βρισκόμουν σε περιοδεία στον Καναδά κατά τη διάρκεια σχεδόν όλου του πρώτου μήνα των γυρισμάτων, και έτσι ήμουν αρκετά συχνά στους δρόμους και δούλευα εκείνη την περίοδο».
Την Τετάρτη, 18 Ιουνίου, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της βιογραφίας, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Οκτωβρίου. Στην ταινία θα δούμε τους Τζέρεμι Στρονγκ ως Τζον Λαντάου, ο μάνατζερ του Σπρίνγκστιν, ο Στίβεν Γκράχαμ ως ο πατέρας του Σπρίνγκστιν, Ντάγκλας, ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ ως ο ηχολήπτης Μάικ Μπάτλαν, η Οντέσα Γιανγκ ως η ερωμένη του Σπρίνγκστιν, Φέι, ο Μαρκ Μάρον ως ο παραγωγός Τσακ Πλότκιν, ο Τζόνι Κανιζάρο ως ο κιθαρίστας της E Street Band, Στιβ Βαν Ζαντ, ο Χάρισον Γκίλμπερτσον ως ο φίλος του Σπρίνγκστιν, Ματ Ντέλια, ο Ντέιβιντ Κρούμχολτζ ως ο διευθυντής της Columbia, Αλ Τέλερ και ο Κρις Τζέιμς ως ο μηχανικός mastering, Ντένις Κινγκ.
*Με πληροφορίες από: Variety
- Οι αμερικανικοί δασμοί θα πλήξουν σκληρά την Ευρώπη
- Δημογραφικός συναγερμός για την ιστορική μείωση του ενεργού πληθυσμού
- Τροχαίο στο Κολωνάκι με έξι τραυματίες – Αυτοκίνητο έπεσε σε εστιατόριο [βίντεο]
- Αυξάνονται οι δημοπρασίες με πρόσκληση – Ποιοι αποζητούν ιδιωτικότητα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 13.07.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις