
Τρανς επίθεση: Η κόρη του Έλον Μασκ Βίβιαν Γουίλσον σε drag show κατά της πολιτικής του πατέρα της και του ICE
Η Βίβιαν Γουίλσον έκανε το ντεμπούτο της στην drag σκηνή του Λος Άντζελες σε μια εμφάνιση γεμάτη συμβολισμούς δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της πολιτικής του μεγιστάνα
Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν Γουίλσον, 21 ετών, έκανε το ντεμπούτο της ως drag performer φορώντας μια εντυπωσιακή, εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων κατά της ICE (Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνειακής Επιβολής των Ηνωμένων Πολιτειών) στο Λος Άντζελες.
Η Βίβιαν Γουίλσον, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά την αντίθεσή της στις πολιτικές απόψεις του πατέρα της, κυμάτισε με περηφάνια μια τρανς σημαία καθώς περπατούσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης της στο The Bellweather, στο κέντρο του Λος Άντζελες.
Ο χώρος της εκδήλωσης βρισκόταν μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από σημεία όπου πρόσφατα σημειώθηκαν διαδηλώσεις και αναταραχές, γεγονός που προσδίδει επιπλέον βαρύτητα στην επιλογή του χώρου και του timing, όπως ανέφερε το Out Magazine.
Το drag ντεμπούτο της Γουίλσον ήταν μέρος του «SAVE HER! — an Environmental Drag Show» (ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ! – Ένα Drag Show για το Περιβάλλον), μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την drag ακτιβίστρια Pattie Gonia.
View this post on Instagram
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν σε ένα νομικό ταμείο για την υπεράσπιση μεταναστών που επλήγησαν από τις πρόσφατες επιδρομές της ICE, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Φορώντας ένα μαύρο catsuit με μεταλλικό κορσέ και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες, η Γουίλσον είχε τα μακριά ξανθά μαλλιά της να πέφτουν μέχρι τους γοφούς της, ενώ πόζαρε με ασορτί σκούρα σκιά ματιών και κραγιόν.
View this post on Instagram
Η Γουίλσον δήλωσε ότι «εκπλήρωνε παντοτινά όνειρα» κάνοντας το ντεμπούτο της. «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, ενώ βοηθήσαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για όσους έχουν ανάγκη», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram την Κυριακή, συνοδεύοντάς την με μια σειρά φωτογραφιών από την παράσταση.
Οι αντιδράσεις των θαυμαστών ήταν ενθουσιώδεις. «Ήσουν απίστευτη, και ήταν τιμή να σε παρακολουθώΤα μαλλιά είναι μαλλιά, το κορμί είναι κορμί, ο χορός είναι χορός», έγραψε ένας σχολιαστής. «Το πιο άγριο drag ντεμπούτο από όλα! Τόσο περήφανος για σένα ντίβα», πρόσθεσε άλλος.
View this post on Instagram
Η Γουίλσον είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία της να εμφανιστεί σε drag show στο άρθρο της στο εξώφυλλο του Teen Vogue.
«Είναι στη λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω να κερδίσω έναν διαγωνισμό drag», είχε δηλώσει, προσθέτοντας ότι πιθανότατα θα επέλεγε να εμφανιστεί ως «drag king» (θηλυκό άτομο που υποδύεται αρσενικό ρόλο) στη σκηνή. «Θα το απολάμβανα», είπε.
Η Γουίλσον δεν έχει κρύψει τις διαφωνίες της με τον πατέρα της, Έλον Μασκ, ο οποίος πέρυσι ισχυρίστηκε ότι η κόρη του «ξεγελάστηκε» από αυτό που ονόμασε «ιό του woke μυαλού» και έγινε τρανς γυναίκα.
«Είναι απίστευτα κακό και συμφωνώ μαζί σας ότι οι άνθρωποι που το προωθούν αυτό θα πρέπει να πάνε φυλακή», είχε δηλώσει ο Μασκ, ο οποίος φέρεται να έχει 12 παιδιά συμπεριλαμβανομένης της Βίβιαν, στο X (πρώην Twitter) απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δυσφορία φύλου.
Ο Μασκ ισχυρίστηκε επίσης ότι η κόρη του είχε μετατραπεί σε «κομμουνίστρια» αφού την έστειλε σε ένα ιδιωτικό σχολείο ελίτ στο Λος Άντζελες.
Από την πλευρά της, η Γουίλσον είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει τον επικεφαλής της SpaceX και της Tesla ως «έναν αξιολύπητο άντρα-παιδί» σε συνέντευξή της.
«Δεν με νοιάζει καθόλου γι’ αυτόν. Πραγματικά δεν με νοιάζει», είχε πει. «Είναι ενοχλητικό που οι άνθρωποι με συνδέουν μαζί του. Απλά δεν έχω χώρο να νοιάζομαι πια».
- Ινδονησία: Έντεκα αγνοούμενοι σε νέο ναυάγιο, ανοικτά της Σουμάτρας
- Μόλις 30 λεπτά «ιαπωνικού περπατήματος» την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε φόρμα
- Υπόθεση Μουρτζούκου: Πώς οι 5 θάνατοι θα είχαν μείνει στο σκοτάδι
- Γονικές παροχές: Μυστικά και παγίδες για το αφορολόγητο των 800.000 ευρώ
- Ταξίδια στην ΕΕ με ένα κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις