
Το in στη Σαντορίνη: Συνεχείς σεισμοί – Καθησυχαστικός για το ηφαίστειο ο Λέκκας
Απανωτοί σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ το πρωί του Σαββάτου - Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες σε νησιά των Κυκλάδων - Το in βρίσκεται στη Σαντορίνη και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις
Οι σεισμοί συνεχίζουν να ταρακουνούν τη Σαντορίνη με τις εικόνες από το νησί να θυμίζουν την περίοδο της πανδημίας.
Αν και η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται, κάθε δόνηση απομειώνει σταδιακά την ενέργεια του φαινομένου, κάνοντας την κατάσταση ελαφρώς καλύτερη.
πλέον η σεισμική δραστηριότητα εντοπίζεται στο νησί της Ανύδρου αλλά όπως είπε από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο νησί «καταλήξαμε πως δεν υπάρχει ενεργοποίηση του μεγάλου ρήγματος», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.
Οι έλεγχοι από τα τεχνικά κλιμάκια ολοκληρώθηκαν σε Σαντορίνη και Αμοργό το απόγευμα του Σαββάτου. Τα κτίρια σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες έχουν κριθεί κατάλληλα.
Το in από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στη Σαντορίνη και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Διαβάστε για ό,τι προηγήθηκε εδώ.
Όλες οι εξελίξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις