
To in στη Σαντορίνη: «Κάτω από 6R ένας πιθανός σεισμός» λέει ο Λέκκας – Πώς εξελίσσεται η σεισμική ακολουθία
Με την ισχυρότερη δόνηση του τελευταίου 24ωρου να είναι στα 4,8 Ρίχτερ οι σεισμολόγοι τονίζουν ότι η σεισμική ακολουθία εξελίσσεται ομαλά - Το in βρίσκεται στη Σαντορίνη και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις
Στον χορό των Ρίχτερ για ακόμα μία μέρα η Σαντορίνη και η Αμοργός, με τους κατοίκους να βιώνουν μία διαρκή ανησυχία για πιθανό μεγάλο σεισμό, που σύμφωνα με τους επιστήμονες ωστόσο δεν θα ξεπερνά τα 6R.
Το τελευταίο 24ωρο η ισχυρότερη δόνηση έφτασε στα 4,8 Ρίχτερ, ενώ από τη μέρα που ξεκίνησε το φαινόμενο ο ισχυρότερος σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ.
Στο νησί βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια, όπου είχαν συναντήσεις με τους φορείς και τους επιστήμονες που παρακολουθούν το φαινόμενο.
Το in από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στη Σαντορίνη και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Διαβάστε για ό,τι προηγήθηκε εδώ.
Όλες οι εξελίξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις