Η πρώτη αποστολή του Ουζουνίδη στον Άρη: Χωρίς Σιφουέντες κόντρα στον Πανσερραϊκό
O Σιφουέντες τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό (15/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό,- Έκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μόντσου και οι τραυματίες Ντιαντί, Κουάισον και Βέλεθ.
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη στο αυριανό (15/12) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Σιφουέντες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε νοκ άουτ. Ακόμα, ο νέος προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μόντσου και τους τραυματίες Ντιαντί, Κουάισον και Βέλεθ.
Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Juankar, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (15/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (15:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Juankar, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Monchu Rodriguez (τιμωρημένος), Cifuentes, Fran Velez, Diandy, Quaison (τραυματίες), Pardo, Κυριαζής.
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι και ο αυριανός αγώνας με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).
Με τον Ντε Κολό να αναδεικνύεται σε MVP (16π., 3ασ.) η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι κορυφής με τη Βαλένθια (82-79), προσπερνώντας την στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση Euroleague.
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα οικονομικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των αγωνιστικών της προβλημάτων και των αποκλεισμών της από τα Κύπελλα