Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για Λινού: Θα τη θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός ψηφοδελτίων;

ΝΔ για Λινού: Θα τη θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός ψηφοδελτίων;

Νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει πυροδοτήσει παλιότερη συνέντευξη της Αθηνάς Λινού με την ΝΔ να την κατηγορεί ότι έχει τις ίδιες απόψεις με τον κ. Πνευματικό και να ζητά από το ΣΥΡΙΖΑ να τη θέσει εκτός ψηφοδελτίων

Παλιότερη συνέντευξη της Αθηνάς Λινού επικαλείται η ΝΔ υποστηρίζοντας ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είχε διατυπώσει παρόμοιες απόψεις με τον Σπύρο Πνευματικό προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της κ. Λινού.

Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η ΝΔ λόγω του πανικού της επιδίδεται σε άθλια fake news συγχέοντας επίτηδες την ανακουφιστική φροντίδα που χρειάζοτναι οι ασθενείς τελικού σταδίου με τη διαλογή ασθενών στη βάση της ανάλυσης κόστους – οφέλους που διατύπωσε ο κ. Πνευματικός.

Η ΝΔ από τη μεριά της εξέδωσε απάντηση στην οποία αφού λέει ότι τέτοια ευαίσθητα θέματα δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για δύο μέτρα και δύο σταθμά και ζητά την αποπομπή της Αθηνάς Λινού από τα ψηφοδέλτια.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Θέματα τόσο υψηλής ευαισθησίας, όπως οι θεραπείες των καρκινοπαθών, ειδικά τελικού σταδίου, θα έπρεπε να μείνουν έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η ανθρώπινη ζωή αποτελεί απόλυτη αξία και θα έπρεπε όλα τα κόμματα να απέχουν από διαγκωνισμούς που παραπέμπουν σε πολιτική εκμετάλλευση τόσο κρίσιμων ζητημάτων. Γι’ αυτό και δεν βγάλαμε καμία απολύτως ανακοίνωση για τις δηλώσεις της κας Λινού.

Ήρθε όμως ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, όχι μόνο να υποστηρίξει την κα Λινού, που λέει περίπου τα ίδια με αυτά που έλεγε ο κ. Πνευματικός, οι απαράδεκτες δηλώσεις του οποίου αντιμετωπίστηκαν όχι μόνο με αποδοκιμασία αλλά και με απόσυρσή του από την προεκλογική μάχη, αλλά να επιτεθεί και στη ΝΔ υποστηρίζοντας πλήρως τις απόψεις της υποψήφιας βουλευτού του.

Μικροκομματική εκμετάλλευση

Κι αποτελεί μνημείο υποκρισίας, η κα Λινού, που μιλάει για ακριβά φάρμακα, να είναι η πρώτη που ξεσπάθωσε κατά του κ. Πνευματικού όταν η ίδια έχει πει τα ίδια. Άραγε ο κ. Τσίπρας που έκανε «σημαία» τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού, χρεώνοντάς τες συνολικά στη ΝΔ, θα τηρήσει την ίδια στάση με την κα Λινού και θα την θέσει εκτός εκλογικού αγώνα ή θα τηρήσει, όπως το συνηθίζει, δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Για εμάς, η καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως του σταδίου που βρίσκεται το νόσημά του, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να του προσφέρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, είναι αδιαπραγμάτευτη. Κι αν κάτι θέλουμε να αναδείξουμε με την ανακοίνωση αυτή είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και η μικροκομματική εκμετάλλευση ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024