Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο γιος του νονού μου να έχει μπαμπά και μπαμπά;» - Ο Σταύρος Σβήγκος μιλά για τις αμήχανες ερωτήσεις του γιου του

«Ο γιος του νονού μου να έχει μπαμπά και μπαμπά;» – Ο Σταύρος Σβήγκος μιλά για τις αμήχανες ερωτήσεις του γιου του

«Σε αυτή την ηλικία με έχει ρωτήσει πράγματα που με φέρνει σε αμηχανία πάρα πολλές φορές» θα πει ο ηθοποιός και θα εξηγήσει πώς του απαντά και τι του λέει.

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot Weekend και μίλησε για την φοβερά ζεστή σχέση που έχει με τον γιο του. «Είμαι πορωμένος μπαμπάς, είναι φασάρα αυτό που ζω» θα δηλώσει.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην καθημερινότητα με τον γιο του, τις απορίες που εκείνος έχει ακόμα και για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου, και τον σύντροφό του αλλά και για την τραπ μουσική, που ο πιτσιρικάς ακούει σαν παιδί της εποχή του.

«Σε αυτή την ηλικία με έχει ρωτήσει πράγματα που με φέρνει σε αμηχανία πάρα πολλές φορές. Από το πιο απλό, πώς γεννιέται ένα παιδί, μέχρι το πώς είναι δυνατόν ο γιος του νονού του να έχει μπαμπά και μπαμπά. Του το εξήγησα πάρα πολύ απλά και το δέχθηκε. Η κοινωνία μάς μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά. Σε ένα παιδί που δεν τα ‘χει ζήσει όλα αυτά και δεν του ‘χουν μπολιάσει το μυαλουδάκι του, τα πράγματα είναι πολύ απλά» ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι πορωμένος μπαμπάς»

«Δεν βρίσκω χρόνο με τον εαυτό μου. Μόνο νύχτα που μπορεί να ξενυχτίσω και να πω ότι τα είπα με τον εαυτό μου. Τον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να είμαι με το παιδί. Όταν θέλω να είμαι μόνος μου ή πρέπει να κοιμίσω το παιδί και να ξενυχτίσω, ή δεν τον έχω. Ο ελεύθερός μου χρόνος είναι το παιδί μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, είναι φασάρα αυτό που ζω, είμαι πορωμένος μπαμπάς. Είναι φιλαράκι αλλά ταυτόχρονα έχεις και ευθύνη για το τι άνθρωπος θα βγει στην κοινωνία» συνέχισε.

Εξομολογήθηκε πώς θέλει να μεγαλώσει ο γιος του: «Θέλω να μην είναι ένας άνθρωπος που να έχει κλειστεί στον εαυτό του, να κοιτάει τη ζωή του και να περιμένει να περάσει. Είναι μεγάλη παγίδα η απομόνωση στην σύγχρονη εποχή. Δεν ξέρω πώς θα είναι στις επόμενες γενιές το κομμάτι με τα social media. Περιμένω να δω πώς θα μεγαλώσει και τα ερεθίσματα που θα παίρνει από φίλους και σχολείο, πώς θα τα διαχειριστεί».

«Έρχεται να μου βάλει τραπ»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα ακούσματα που έχει ο γιος του, ερχόμενος από το σχολείο. «Έχω συγκεκριμένα ακούσματα στο σπίτι και έρχεται να μου βάλει τραπ. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο, ειδικά με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτο μισογυνισμό. Δεν μπορώ να του βάλω φρένα αλλά πρέπει να δω πώς θα το διαχειριστώ για να μην του δημιουργήσω κόντρα».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο 

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024