Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένας εξορκιστής πρώην αστυνομικός αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά των serial killers

Ένας εξορκιστής πρώην αστυνομικός αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά των serial killers

«Δαιμονολόγος» έχει μελετήσει διάσημους serial killers – Τι έμαθε

Ειδεχθή εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο και αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, επιχειρεί να εξηγήσει ένας αυτοαποκαλούμενος «δαιμονόλογος», πρώην αστυνομικός.

Ο Chris DeFlorio πέρασε χρόνια μελετώντας διάσημους δολοφόνους, που έκαναν την… τρίχα μας να σηκωθεί με τα εγκλήματά τους και βρήκε, όπως λέει, μια σύνδεση ανάμεσα σε φρικτά εγκλήματα και δαίμονες!

Ως αξιωματικός της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, άρχισε να έρχεται σε επαφή με «διαταραγμένους» δολοφόνους πριν πολλά χρόνια. Εκεί ήταν που άρχισε να ενδιαφέρεται για τα κίνητρα των δολοφόνων και άρχισε να μελετά τις συμπεριφορές τους.

Αργότερα το ενδιαφέρον του για τη «δαιμονολογία» ήταν τόσο μεγάλο που τον οδήγησε να παραιτηθεί από το Σώμα και να γίνει… εξορκιστής.

Κάπως έτσι συνδύασε τις δύο μεγάλες του αγάπες και σήμερα, τρέχει μια ΜΚΟ με στόχο να εξορκίσει τα κακά πνεύματα από όσους έχουν… δολοφονικές τάσεις.

«Πιστεύω ότι και ο απλός κόσμος και οι Αρχές επιβολής του νόμου πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να αναγνωρίζουν τα προειδοποιητικά σημάδια» υποστηρίζει ο DeFlorio σε συνέντευξή του στο Jam Press, που αναμεταδίδει η New York Post.

Τα κίνητρα του Τεντ Μπάντι και άλλων διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων

Ο εξορκιστής λέει ότι οι πιο διαβόητοι κατά συρροή δολοφόνοι, όπως ο Τεντ Μπάντι (βίασε και σκότωσε περισσότερες από 30 κοπέλες) και του Jeffrey Dahmer (βίαζε τους εραστές του, τους κομμάτιαζε και τους έτρωγε) σκότωναν με τέτοιο φρικτό τρόπο για να νιώθουν ότι έχουν την εξουσία και τον έλεγχο.

«Τι κακό που διέπραξαν αυτού του είδους οι δολοφόνοι ήταν τέτοιο που τρομοκρατούσε ολόκληρες κοινωνίες και που στην πραγματικότητα άλλαξε τον τρόπο που ζούμε την καθημερινότητά μας ακόμα και σήμερα» λέει ο DeFlorio.

Η γυναίκα που σκότωσε τα παιδιά της και άκουγε αγγέλους να της μιλούν

Ο δαιμονολόγος πιστεύει ότι άλλοι serial killers είναι παθιασμένοι με σκοτεινές τέχνες και τους κατέλαβαν κακά πνεύματα. Μια τέτοια περίπτωση δολοφόνου, θεωρεί ότι είναι αυτή της Lori Vallow Daybell, που σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της.

«Είχε παραισθήσεις, άκουγε αγγέλους να της μιλούν, ήταν εμμονική με το τέλος του κόσμου και προσπαθούσε να διακρίνει τα φωτεινά και τα σκοτεινά πνεύματα στους ανθρώπους. Ήταν χειριστική, δεν έδειξε ποτέ μεταμέλεια» υποστηρίζει ο εξορκιστής.

«Οι γυναίκες ψυχοπαθείς χειρίζονται καλύτερα την επιθετικότητά τους, εκμεταλλεύονται τους άλλους και τους χειραγωγούν με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι οι άνδρες και γι’ αυτό ίσως είναι δύσκολο να τις καταλάβουν. Αυτό έκανε και η Daybell και γι’ αυτό κανείς δεν είχε αντιληφθεί πόσο επικίνδυνη ήταν μέχρι που σκότωσε τα παιδιά της» εξηγεί ο δαιμονολόγος.

Ο DeFlorio υποστηρίζει ότι δεν είναι ασυνήθιστο άνθρωποι που οδηγούνται σε εγκληματικές συμπεριφορές να έχουν εμμονή με τα κακά πνεύματα. «Δέχομαι πάνω από εκατό κλήσεις για βοήθεια το μήνα, είτε για στοιχειωμένα σπίτια είτε για δαιμονισμένους» λέει.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024