Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μιλάει προγραμματικά - Ο Μητσοτάκης επενδύει ξανά στο φόβο

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μιλάει προγραμματικά – Ο Μητσοτάκης επενδύει ξανά στο φόβο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει για τις λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας και όχι για τα ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία»

Στην αγορά της Καλλιθέας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, από όπου αναφέρθηκε ξανά στα τραγικά περιστατικά, κατά τα οποία έχασαν τη ζωή τους συμπολίτες, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στο ΕΣΥ.

«Μια τέτοια τραγική ημέρα, που δύο συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την ανάγκη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, να στηρίξουμε την υγεία με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίζει τους εκβιασμούς και να λέει ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα στον Αύγουστο, γιατί επενδύει ξανά στον φόβο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Και τόνισε ότι «πρέπει με ελπίδα και προγραμματικό λόγο να απαντήσουμε στα τεράστια ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες, απ’ όλα τα κόμματα, και από τη Νέα Δημοκρατία», προσθέτοντας: «Ας αφήσουμε τα ψεύτικα διλήμματα. Τα είδαμε και την πρώτη Κυριακή, δεν οδήγησαν πουθενά».

«Όχι στα ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία»

«Ας δεσμευτούμε για το τι θέλουμε να κάνουμε για την πατρίδα, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, για μια ανθεκτική ανταγωνιστική παραγωγική βάση με καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα και, πάνω απ’ όλα, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος για δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία», ανέφερε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ «για να απαντήσουμε στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να περιμένεις 25 εκατομμύρια τουρίστες-ταξιδιώτες και τα νησιά μας να μην έχουν κάλυψη τουλάχιστον δύο και τρεις φορές την ημέρα από το ΕΚΑΒ. Και να ζούμε αυτά τα τραγικά περιστατικά που υπογραμμίζουν τις τεράστιες ανάγκες», επανέλαβε.

«Γι’ αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει προγραμματικά. Θα μιλήσει για λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και όχι με ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία, όπως την βοήθησε να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με τη στρατηγική του και ο χρυσός χορηγός της, ο κ. Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά.

Για να καταλήγει πως «είμαστε εδώ, για να είμαστε η αξιόπιστη εναλλακτική προγραμματική αντιπολίτευση, ισχυρή προοδευτική δύναμη.

»Γι’ αυτό ζητώ από τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε, διότι οι προτάσεις μας λύνουν προβλήματα και δεν διαιωνίζουν τα τεράστια ζητήματα που έχει η χώρα μας».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024