Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: Ποιος παράτησε τον Βελόπουλο;

Εκλογές: Ποιος παράτησε τον Βελόπουλο;

Μας ήθελε - λέει - ο Βελόπουλος για... νεροκουβαλητές - Και πάει γι' άλλα, πιο... χριστιανικά

Ποτέ δεν θα πλήξουμε, όπως φαίνεται, με τα κόμματα στα δεξιά της… δεξιάς. Ο Νίκος Νικολόπουλος, αρχηγός των Ελλήνων Χριστανοδημοκρατών, που πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνεργαζόμενος με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, τώρα τον εγκαταλείπει για άλλες… χριστιανικές αγκαλιές.

Ο λόγος, όπως υποστηρίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος Νικολόπουλου, είναι η μη τήρηση των συμφωνιών εκ μέρους του Κυριάκου Βελόπουλου, που τους ήθελε μόνο για «νεροκουβαλητές», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη, αλλά η δεύτερη την ξεπερνά, σημειώνεται στο blog της ιστοσελίδας των Χριστιανοδημοκρατών, καθώς ο Νικολόπουλος, «τιμώντας τις χριστιανικές πεποιθήσεις και καταβολές του κόμματός του», ζητά από τους ψηφοφόρους του να υποστηρίξουν όλοι την «Νίκη» του Νατσιού, «αλλάζοντας τα νούμερα στα εκλογικά κοντέρ!» – ας ελπίσουμε να μην… σπάσουν.

Και για να μην ψάχνετε ορισμένοι στα ψηφοδέλτια αδίκως, να σας ενημερώσουμε ότι μετά το «διαζύγιο» με τον Βελόπουλο, ο Νικολόπουλος ανακοινώνει πως το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα δεν θα προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου, αλλά όσο προετοιμάζεται για… νέους αγώνες – αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές – ψηφίζει «Νίκη».

Η ανακοίνωση Νικολόπουλου

Όταν οι συμφωνίες καταστρατηγούνται μόλις σε λίγες ημέρες από τη σύναψή τους, τότε καταλαβαίνει κανείς όσα πιθανότατα θα ακολουθούσαν.

Μπήκαμε στον αγώνα ως απλοί στρατιώτες, αλλά κάποιοι μας αντιμετώπισαν σαν… νεροκουβαλητές!

Έτσι λοιπόν, μετά το πολιτικό διαζύγιο με τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, είναι φανερό ότι στο δεδομένο πολιτικό χρόνο, είναι αδύνατον το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα!

Όσοι πίστεψαν, ή και μεθόδευσαν την πολιτική αδρανοποίηση και περιθωροποίηση του κόμματός μας, έκαναν λάθος!

Αντιθέτως: Πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

…Και τώρα, υπεύθυνα και χωρίς μισόλογα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και τους εφιστά την προσοχή.

Η επόμενη Βουλή θα πρέπει να είναι επτακομματική, ώστε να μην καταστήσει τον Μητσοτάκη έναν ανεξέλεγκτο σατράπη, που θα μπορεί να στήσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και να κάνει ανενόχλητος τον διαμοιρασμό του, που θα μπορεί να καταλύσει τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις και να συνεχίσει το παρακράτος των παρακολουθήσεων.

Επειδή όλοι ξέρουν τις καταβολές μας, τις πεποιθήσειςκαι τα πιστεύω μας, επειδή είμαστε ένα Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που με συνέπεια και επιμονή τόσα πολλά χρόνια υπερασπιζόμαστε με πάθος τις ανυπέρβλητες αξίες της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας, πρέπει τώρα με ιστορική ευθύνη να τοποθετηθούμε στο ενδεχόμενο ένα χριστιανικό κόμμα να εισέλθει στη Βουλή.

Έτσι λοιπόν, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …Νίκη, στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες.

Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών!

Όταν η… «Νίκη» σου χτυπά την πόρτα

«Προς τη Νίκη, πάμε για την Νίκη», δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, όταν του χτυπούν το κουδούνι και εκείνος ανοίγει με τα… πυζαμάκια του, για να παραλάβει χριστιανικά έντυπα και φυλλάδια, με τα οποία και μεγάλωσε όπως μας λέει ο ίδιος σε βίντεο στο TitTok, αναπολώντας παρεμφερή περιοδικά της εποχής τού κατηχητικού, στο οποίο και έλιωσε παντελόνια και παντελονάκια.

@ninikolopoulos Προς τη Νίκη… πάμε για την Νίκη #νικοςνικολοπουλος #νικνικ ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος Νικολόπουλος

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024