Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Φλωρινιώτης: «Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης προαισθάνονταν τις δύσκολες στιγμές που ακολουθούν για την πορεία της υγείας του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης 10 μέρες πριν τον θάνατο του είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, η οποία και προβλήθηκε το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.

Δεν φοβάμαι τον θάνατο αλλά προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Φλωρινιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά, εκεί που τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα και προσπαθώ τώρα με βότανα, με βιταμίνες, με τέτοια, από μόνος μου ότι μπορώ να κάνω για να μπορώ να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά.

Στο νοσοκομείο είπα στη νοσοκόμα εκεί, «δεν φοβάμαι τον θάνατο αλλά προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα ή πάνω στην αυλαία παρά εδώ μέσα». Η αλήθεια είναι ότι τις δυο μέρες που δουλέψαμε με την παράσταση στην Κύπρο, παραμονή και ανήμερα Χριστουγγένων, έκανα μεν το πρόγραμμα μου αλλά άρχιζα να λαχανιάζω και δεν προλάβαινα να τραγουδήσω σωστά. Τους είπα να σταματήσω».

Έγραψα ένα τραγούδι και είπα ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου

«Πήγα στο στούντιο και έγραψα ένα τραγούδι, θαρρείς και το ξερε ο συνθέτης που μου το έγραψε, που λέει «κατάθεση ψυχής». Το είπα όμως λαχανιάζοντας και είπα πως αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο μου τραγούδι».

«Από 14 ετών τραγουδάω και είμαι μέσα σε κόσμο, δεν μπορώ μόνος μου. 62 χρόνια τραγουδάω και είμαι 76 ετών. Ένας γιατρός στην Αθήνα, όταν ήρθα από την παράσταση που κάναμε τότε στην Κύπρο, είπε στην κόρη μου πως «είναι πάρα πολύ σοβαρό, καλύτερα να τον πάρετε να πεθάνει στο σπίτι». Λέω, μπας και ισχύει αυτό που είπε αυτός; Ευκαιρία να πάω να δω όλους τους φίλους και να μείνω μαζί τους για τελευταία φορά» συμπλήρωσε επίσης ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, στον Alpha.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024